Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on_Bartek_pomoc?

Romantyczny wieczor z dziewczyna

Polecane posty

Gość on_Bartek_pomoc?

Hej, Jestem od prawie roku ze swoja dziewczyna. Niedawno bardzo sie poroznilismy i to z mojej winy. Chcialbym ja jakos przeprosic, bo same slowa...coz one znacza?:) To czyny graja tu bardzo wazna role. Planowalem jakis romantyczny wieczor (powiem tylko,ze mamy po 17 lat)... no i brak mi pomyslow. Po prostu chcialbym,zeby uwierzyla w to,ze na prawde ja kocham i ze chce ja szczerze przeprosic.. Pomozcie! Pozdrawiam! Bartek

Gość ALEJĄDRA
jak ci brak pomysłów w wieku 17 lat to oddaj się na organy:D

Gość on_Bartek_pomoc?
...

Gość drenażysta
Co to znaczy poróżniliście się? Jeśli masz odmienne zdanie na jakiś temat i jej to powiedziałeś bardziej dosadnie, w sprzeczce, kłótni to pod żadnym pozorem nie wycofuj się z tego i nie przepraszaj. Trzymaj się tego choćby to było stwierdzenie, że trawa jest niebieska. Jeśli wycofasz słowo lub będziesz się z tego powodu koił to stracisz szacunek w oczach swojej kobiety. Zrób romantyczną kolację jeśli na prawdę coś nabroiłeś, a potem zniknij na tydzień.

Gość on_Bartek_pomoc?
Sprzeczka byla o to,ze nie mam dla niej czasu. Faktycznie, nie mialem - przygotowywalem sie do egzaminu, do tego szkola itd. Ona w tym czasie spotykala sie z bylym (nie nie zdradzila mnie, to byly po prostu zwykle spotkania). W zlosci powiedzialem,ze skoro tak stawia sprawe,to moze powinna pomyslec nad zmiana partnera. Zniknac na tydzien? co to da?

Gość sander ;]
Człowieku skoro o takie rzeczy ci marudzi odpuść sobie, ale jeśli masz samo zaparcie i kase bierz ją do restauracji lub do kina, następnie spacer i wpadnięcie oraz chędożenie, jesli nie ma chędożenia* to dzień nie udany, ważne abyś się zachowywał podczas tego spotkania jak nigdy bądź romantyczny i praw jej komplementy a się uda ;] tylko pamiętaj skoro już takie odpały daje to bądź ostrożny.