Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodowiczanka

Robię dla partnera księgę życzeń - pomysły???

Polecane posty

Gość rodowiczanka

Będą to kupony, z którymi będzie do mnie przychodził, no i na pewno będzie sex oralny, masaż relaksujący ale co jeszcze ciekawego? ;) Ma być tego dużo. Ma ponad 30 lat.

Gość rodowiczanka
nie pije piwa :D a alkohol zawsze ma ;) ale jedzenie, to dobra myśl ;)

Gość sjkhdkjsahdjk
bardzo fajny pomysl , moglabys cos wiecej o tym napisac, jak to zrobic, skad wzielas pomysl itd

Gość rodowiczanka
kupiłam bardzo ładny notes, w którym są kartki samoprzylepne :) każda kartka, to kupon, z którym będzie do mnie przychodził ;) a ja muszę to spełnić :D

Gość świetny pomysł! :)
-ugotujesz mu ulubione danie/upieczesz ulubone ciasto -kupon na drobny upominek związany z jego hobby -wolna chata na wieczór z kumplami -striptiz - w Twoim wykonaniu, oczywiście :P

Gość MŁŁODA
striptiz,przyrzadzenie ulubionego dania,pachnaca kapiel,bycie ulegla w sypialni tzn moze cie przywiazac do lozka i uzyc jako zabawke erotyczna dla siebie,posprzatanie pokoju....

Nareszcie jakaś fajna, wesoła dziewczyna, która lubi sprawiać facetowi przyjemność i ma fantastyczne pomysły. A nie te wszystkie krowy, które kładą się i każą się chłopakowi rozpieszczać, a potem marudzą, że w ich związku wieje nudą.

O właśnie, może coś z seksu, czego do tej pory nie chciałaś robić? (jeśli jest coś takiego) ;)

Gość MŁŁODA
ostre pieprzenie na blacie kuchennym, na dywanie lub innych ciekawym miejscu oprocz sypialni:)

Gość rodowiczanka
dziękuję :) sex wszelaki oprócz analnego ;) a to jego marzenie ale na razie nie do zrealizowania ;)

Gość rodowiczanka
każdy kupon maluję ;) mam już: lody i sex pod prysznicem, jedzenie :D

Gość mały odkrywca
posprzątanie łazienki/pokoju/kuchni zrobienie zakupów upieczenie ciasta przygotowanie romantycznej kolacji we dwoje basen przywiezienie go do domu po bibie z kumplami wyprowadzenie psa (jeśli ma) wymizianie po pleckach (jeśli lubi. mój uwielbia, mógłby być miziany cały dzień) spacer z Tobą

To ten analny zachowaj na jakąś większą okazję :) My się z mężem podobnie bawimy, tylko u nas każdy wymyśla sobie życzenie, np. mąż chciałby striptiz, a ja marzę o wypadzie z koleżankami na piwo (mąż musiałby zostać z dzieckiem) i gramy w coś (karty, scrabble, gra planszowa). Kto wygra, tego marzenie zostaje spełnione :) Pewnie, że i bez tego robię mężowi striptiz, a on zostaje z dzieckiem, kiedy mam ochotę wyjść, ale czy tak nie jest o niebo ciekawiej i przyjemniej? ;)

Gość rodowiczanka
Nie mamy dzieci, a i wypady są dozwolone - nie zabraniam nigdy :D Już mam kilkanaście kuponów ;) ale co jeszcze, o czy marzą mężczyźni?

Gość mały odkrywca
napisz co masz;)

O dobrym żarciu i dobrym seksie :P A poważnie, to zastanów się, co lubi Twój partner. Ma jakieś hobby, zainteresowania? Nie wiem, gdyby np. wędkował, to byś mogła zrobić kupon za, powiedzmy, 30 zł na drobny sprzęt wędkarski do wyboru...

Gość rodowiczanka
zbiera lego ale konkretne klocki i zbiera samochody ale tez konkretne modele z Europy ale wiem, że on zawsze sam chce kupić sobie ;) no ale napiszę taki kupon ;) mam: lód ;) jedzenie w restauracji sama coś ugotuję sex pod prysznicem striptease sprzątanie kolejna technika robienia loda, którą on uwielbia ;) masaż mizianie po plecach