Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maternis

termin pażdziernik/listopad 2012 !

Polecane posty

dzisiaj zrobilam test :) II czekam na reszte mamusiek. tych . co juz wiedzą o tych, które zorientuja sie na dniach.... ;) lada dzien do ginekologa. nie mam pojecia ktory to tydzien :D ostatni okres mialam 25 stycznia. pozdrawiam ❤️

Gość kobehos
wyglada na 5 tydzien gratulacje

Gość Lilka5454
Gratulacje! Ja mam nadzieję, że dołączę, ale jeszcze trochę muszę poczekać z ewentualną radością.

jessli idziesz do gin zeby usg zrobil to na tym etapie ciazy nie ma sensu bo nie wiele bedzie widac a znajac zycie Ty po wizycie bedziesz sie streswac...poczekaj 2-3 tyg

poczekam:) w poprzedniej ciazy pierwszy raz u gin bylam dopiero w 9 tyg.. biorac pod uwage ze mialam okres bedac juz w ciazy... ;P no!!! dopisujta sie!!! :)

Gość Helenka78ang
Gratuluje Jstynka :) Jestem z Toba - doslownie. Tez zaciazylam i termin mam gdzies na 3-4 listopada. Wg kalkulatorow dostepnych w necie. Uff. Chodze jakbym miala jajko na glowie :)

Gość mama córeczki ...
hej Ja przedwczoraj byłam na usg-7 tydz1dzień :)Wizytę dopiero mam ustalić. ostatni okres 2 /01 /2012 ,test 9 luty-2 piękne krechy :) to moja druga ciąża-jestem happy

Gość kklarkka
taki topik juz jest

Czesc mam nadzieje ze sie dopisze bo czekam jszcze na testowanie ktore bede robic we wtorek

gratulacje dla wszystkich dziewczyn ktorym sie udalo i ciesza sie z dwoch kreseczek

ewa!!! trzymam kciuki :)))) jakby co wskakuj na: pazdziernikowki2012.fora.pl daj znac !

jstynka Jak tylko bde wiedziala to do was dolacze ale termin z okresu bede miala na 10.11 ale mysle ze fajnie bedzie pogadac

ok, widze, ze jestes :) aktywowac bedziemy jak sie nas troche uzbiera - przez najblizszy miesiac beda sie jeszcze mamuski dowiadywac. o :)

Gość mała_mi.śka
siema,ja tez pazdziernik lub listopad :) :)

mala miska Gratulacje mam nadzieje ze wszystko bedzie ok Moze jeszcze ktos dolaczy

dolaczajcie na zamkniete forum dziolchy! :) pazdziernikowki2012.fora.pl :) miska tez :)

Witam! dolączam do Was drogie panie! ja rowniez mam termin na listopad...! jak sie czujecie?? boicie sie porodu !? ja strasznie.... to moj drugi dzidzius, wiec wiem co mnie czeka.. :P