Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eemkaa

Biała perła

Polecane posty

Gość eemkaa

Hej ;) Mam pytanie ? Używał ktoś może z Was BIALEJ PERLY do wybielania zębów ? ;] po jakim czasie widać efekty ? Ja dzisiaj zaczelam stosować pierwszy dzień. Mam maly problem... bo na dole mam jeden ząb ciemniejszy od wszystkich... i boję się, że ten ciemni9ejszy sie nie wybieli,a pozostałe tak :( Czy to mozliwe ze ten ząb jest już martwy ? Tak glupio jest mi sie usmiechac... Prosze pomóżcie ;) Pozdrawiam :)

Gość eemkaa
I jak często należy używać BIAŁEJ PERŁY? Bo mój chłopak musi mieć kilka godzin przerwy pomiędzy wytworzeniem kolejnych dawek.

Gość sjsjsk
Idź do dentysty i się spytaj czy to martwy ząb. Bo jeśli tak, to biała perła go nie wybieli. Poza tym to agresywny preparat, niszczy szkliwo.

Gość eemkaa
ktoś się pode mnie podszywa ! Ja nie pisałam o tym chłopaku ! Co za świnia jakaś to pisała !!!!

Gość o jesssu
ja uzywałam chyba miesiac, efekt był naprawde znakomity i utrzymuje sie nadal, mimo ze mineły trzy lata!

Gość a co mi tam!
ja używałam, widać było efekty po kilku dniach, godzine dziennie, efekty widać nadal mimo, że używałam jej jakies 2 lata temu, ale ogólnie nie polecam, bo nabawiłam się przez nią nadwrażliwości:/

Gość ludzie sa coraz glupsi
Biala perla jest rewelacyjna tylko ze ja zawsze zakladalam na cala noc bo tak bylo wygodniej. Efekt super, sporo osob pytalo mnie czy wybielalam u dentysty. Teraz mam niestety aparat na zebach od dwoch lat i mi zzolkly ale jak sciagne to od razu po nia siegne :)

Gość eemkaa
Ja stosuję 3 dzien , ale narazie efektów nie widzę :/ Chyba źle uformowałam te aplikatory bo dostaje mi się tam ślina i żel wycieka :( Starszne jst to, ze nie ma co robić z tą śliną ;/

Ja stosuję już 3 dzień...niestety dziś dałam radę tylko 10 min. myślałam, że się poryczę z bólu (dziąsła mam mega podrażnione). Zobaczę jeszcze wieczorkiem:) cóż, piękno boli:)

próbowałam wielu past wybielających, ale niestety - krwawienie dziąseł i nadwrazliwość zębów po nich to norma :/ zdecydowanie nie polecam, lepiej chyba podejść do stomatologa i zrobić sobie porządne wybielanie..