Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresja początkowa

byłam u psychiatry

Polecane posty

Gość depresja początkowa

zapisał mi Cital i Pramolan ,może znacie te leki boje sie że przytyje bo zaczełam zajadać stres

Gość locitan
Ja dostałam receptę na pramolan od neurologa, nie biorę po tym czego naczytałam się w necie:O

Gość ptasiek nastroszony
a co to ma za znaczenie czy przytyjesz? przeciez chora p0sychicznie i tak seksu uprawiac nie powinnas. bo sex z chorymi psychicznie jest karalny

Gość depresja początkowa
potem wstał zza biurka, a spod fartucha wysunął mu się wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem objęłam swymi ustami i po chwili nasyciłam się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru

Gość mkattka
W necie pisza jakie to niby leki sa straszne. Powiem wam, ze gdyby nie leki to wolalabym chyba opuscic ten swiat, bo zycia z moja nerwica sobie nie wyobrazam. Leki na poczatku mialy troche skutkow ubocznych,ale pozniej odmienily moje zycie. Ja bralam przez 2 lata i nic mi sie nie stalo.

Gość depresja początkowa
Ubrana w szałowy kostium kąpielowy autorstwa Tomasza Jacykowa-składający sie tylko z czapki myśliwskiej Hrabiego Barry Kenta oraz wyposażona w szkło powiększające dziadka Ambrożego- najsłynniejszego filatelisty w Grajewie-wyruszam na miejskie trotuary aby w pozycji kolankowo-łokciowej badać życie intymne mchów i porostów zamieszkujących spoiny kostki brukowej.Przed niepożądaną penetracją jakiegoś napalonego intruza chroni mnie korek analny z końskim ogonem.