Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....Boląceserduszko...........

Smutna prawda. W jego życiu nie ma dla mnie miejsca

Polecane posty

Gość ogórekmazielonygarniturek
pierwsze co powinnaś zrobić: idź do lekarza i dokładnie się przebadaj po drugie: jedź do niego i mu powiedz nie czekaj i nie oglądaj się na nikogo.

Gość efffu
w miare sensowny wynik bede miala w piatek ale to nic jeszcze pewniego nie oznacza. zobaczymy jak to bedzie.moze jeszcze cos z tego wyjdzie... moze dla niego bedzie to takie oglupienie i zmieni go o 180 stopni albo po prostu cieknie jeszcze dalej...

w każdym razie życzę Ci powodzenia czy to z nim czy bez niego :) trzymaj się ciepło!

Gość efffu
mam nadzieje ze sie uda... ty tez sie trzymaj :)

Gość efffu
powrócilam... powiedzialam mu dzis o ciązy... usłyszałam "jestes kurwa" i wiele innych gorzkich słów albowiem wniosek ma taki stad ze kochalismy sie 8 tygodni temu a jestem dopiero w 5-6 tygodniu.. wiec jak widac nie myliłam sie co do niego... miałam racje

Gość efffu
macie jakis pomysł ? teraz to juz mi zostały jedynie medytacje nad rozlanym mlekiem.... :(:(:(

teraz to musisz poczekać do rozwiązania i założyć mu sprawę. skoro tak Cię traktuje i wyzywa od najgorszych, to nie możesz z nim być. kiedy dziecko się urodzi, to staraj się o alimenty. jeśli on jest ojcem to nie ma wyjścia, będzie musiał płacić.