Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja0684

W pracy z partnerem ?

Polecane posty

Gość Patrycja0684

Czy któraś z Was kiedykolwiek pracowała ze swoim mężem,narzeczonym,chłopakiem w jednym miejscu ? Chciałąbym poznać opinie innych ,nawet wymienić się poglądami, ponieważ od jakiegoś czasu pracuję w jednym miejscu z partnerem i w ciągu bardzo krótkiego czasu mam do niego wręcz wstręt. Nie wiem czy jestem zbyt przewrażliwiona ,ale widzę jak żartuje z innymi ludźmi ,dla mnie czasu nie ma ,z koleżankami spędza czas,a przede wszystkim nasze kontakty poza pracą znacznie się pogorszyły ,mogę nawet stwierdzić ,że zanikły. Poza pracą nie widujemy się w ciągu tygodnia wcale ,mówi że będzie dzwonił i najczęściej zapomina. W miejscu pracy staram się oddzielić życie prywatne ,ale nerwy mnie zjadają ,nie mogę się zachowywać obojętnie ,przez co moja efektywność pewnie też wiele traci. Co byście doradziły w takiej sytuacji? Bo ja jestem w kropce i potrzebuję bezstronnej opinii,z góry dziekuję ;)

Gość Patrycja0684
Dodam, że przez tą całą sytuację ostatnio nie mamy w seksie żadnego urozmaicenia. Dawniej to był i anal i oral i scat itd a teraz to często on w ogóle nie ma ochoty a co tu mówić o urozmaicaniu. Brakuję mi tego...