Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RAZR PR ..

POMOŻCIE CO ZROBIC Z TAKĄ RYBĄ? CZY UDA MI SIĘ ? prosze o rade:)

Polecane posty

Gość RAZR PR ..

hej kupilam pomysl na rybe w soie smietanowo koperkowym i w domu doczytalam ze ta rybe robi sie w piekarniku a niestety niemam do niego dostepu, czy moge zrobic ja na patelni? myslicie ze wyjdzie? moze probowal ktos robic takim sposobem? dzieki z gory za odpowiedzi:) p.s niejestem zawodowa kucharka raczej poczatkujaca i jezeli nic nie wyjdzie z tej ryby w sosie to myslalm na d przygotowaniem jak w panierce w taki klasyczny sposob, moglybyscie podpowiedziec jak?:) dzieki:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Tommmmmmmmmmm
ja mam wielką rybe w gaciach,czy wpuścisz ją do Twojej sieci?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sos zrób oddzielnie w rondelku
a rybę usmaż na patelni. sos podaj do ryby

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja tez nie robie w piekarniku. Smażę rybe normalnie w panierce. Z pomysłu robie ten sos przed samym podanuem i po prostu polewam nim rybę na talerzu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Nie wiem czy uda się na patelni, bo nigdy nie próbowałam, ale jeśli chcesz usmażyć normalnie to posól rybę, lub jeśli masz posyp przyprawą do ryb, obtocz w mące i smaż na wolnym ogniu :) Powodzenia :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość RAZR PR ..
czyli mam rybe usmazyc w panierce a potem jeszcze polac tym sosem co zrobilam ? myslicie ze bedzie donre? bo myslalam ze usmacyc ja ta sama bez panierki zalac tym sosem i dusic pod przykryciem? juz niewiem a szkoda mi ryby zeby mialo nie wyjsc:(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×