Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazonowala

Zgodziłam się na trójkącik i teraz żałuję

Polecane posty

Gość pytanie do aturoki
a nie chciala bys sprobowac sama tylko z kolezanka sexu? skoro mowisz, ze tak ci sie podobalo jak ci lizala cipe

Gość bebe. be
:D to bedzie/jest niezle wyszkolony i wyzwolony egoista/egocentryk (poki co - mlodzik)

Gość tez mialam trojkat
tak wiec autorki nigdy nie mow nigdy.To ze kolezance twoj chlopak sie nie podoba,ze go nie kocha nie znaczy ze sex z nim tak samo,zreszta sama ci to powiedziala.Moze nie beda sie razem spotykac ale gdzies kiedys sytuacja moze ich zmusic ze zostana sami i skad wiesz ze ich nie poniesie?

Gość bebe. be
uczen przeszedl mistrza he he heh

W ogole nie wyobrazam sobie sytuacji gdzie moj facet rznie na moich oczach ktoras z moich kolezanek. ;/ Twoj jest taki z tego zadowolny nawet nie ma pewnie wyrzutow sumienia to pewnie bedzie z nia to robil ciagle skoro i ona jest chetna... bedziesz sobie pewnie mogla popatrzec

Gość bebe. be
no, jesli bed amieli ochote zaprosic lub w ogole poinformowac:D

Gość ostatnie pytanie to dobry
pomysl . Chcesz trzymac karty w reku ? Powtorz ta nocke , ale tylko z koleznka !

Gość wazonowala
no przyznam, ze sex z kolezanka byl fajny ale nie wiem czy chciala bym sie tak stricte umowic z nią typowo na sex moze gdyby wyszedł taki spontan, ze spedzamy razem wieczór, winko itp i nagle nas cos wzieło to może... ale tak jesli ma to byc planowane to raczej nie

Gość andzela tabasko
kazdy ma jakies fantazje,ale malo kto je realizuje;) dlatego sa to "fanyazje":) ale.. jesli jzu do tego doslzo, to ja na twoim miejscu wzielabym swego chlopa i ta przyjacileczke,ktora wypiela sie mu i porozmawiala,ze tobie sie ot nie podoba, ze nie chcesz tego powtarzac i uwazasz,ze byl to blad,ze zle sie z tym czujesz i co oni na to. ja sie dziwie,ze na przyjacilke gadasz,a o swoim chlopaku zlego slowa nie napiszesz? przeciez on na twoich oczach posuwal twoja przyjaciolke... nie wiem,ja nie wyobrazam sobioe takich akcji. nie i juz. presja,nie presja, ja nie z tej bajki;) kocham swego meza i nie dla mnie takie akcje z panienkami:/

Gość jhgjhbjk
a mi nie podoba się wizualnie (tzn nie jest w moim typie) przyjaciel mojego narzeczonego ale coś mnie do niego ciągnie i gdyby mi zaproponował seks no to nie wiem...:D chyba bym sie zgodziła żeby spróbować i tyle. ale ogólnie jak mówie o tym jego przyjacielu to tak np : jak ja go nie lubie, ale mnie wkurza itp itd a w rzeczywistosci fantazjuje o nim. przeciez nie powiedzialabym narzeczonemu: wiesz co kochanie chetnie przespala bym sie z twoim przyjacielem kreci mnie on..itp.. wiec droga autorko : twoja przyjacilka tez by ci nie powiedziala ze robi jej sie mokro na widok twojego facet... oj biedna ty... oni juz mieli na siebie ochote wczesniej...a "przy okazji" to zrealizowali... i dlatego chca jeszcze az w koncu z tego trojkata ciebie wykluczą... taka prawda

Gość bebe. be
autorko? widac, ze bardzo lubisz ten swoj 'pijany'(?) spontan ? wiec przestan moze w ogole myslec ot tak - na trzezwo powiem delikatnie - po... co Ci takie rozterki... idz po.baw sie kolezanka i/lub z kolezka

Gość oh oh hohohoooo
ale sie dałaś nabrać... ! oni sie umówili przed tym wyjazdem ze zaczna gadke na temat trojkatow itp zeby cie naklonic bo chcieli sie pobzykac... i kto wie czy wczesnniej sie nie spotykali za twoimi plecami... a powiedz skad byl ten pomysl zeby jechala twoja przyjaciolka z wami ? on to zaproponowal...czy ona "poprostu " chciala jechac

ja już sie coś stało albo coś sie zrobiło to nie ma co żałować, czasu nie cofniemy, mozemy wciagnąć tylko wnioski na przyszłość

Gość bebe. be
a moze jakies propozycje/oferty zostawimy tu na forum :P:D:O jak Cie 'najdzie' za chwile lub dwie ten Twoj 'spontan'? ... no. chwalic sie prosze, co kto robi jeszcze fajniej i... huzia na Jozia(?) lub (niekoniecznie) do Zakopca! ;)

Gość wazonowala
nie no, nie ma mowy aby sie umowili wczesniej bo raptem raz sie widzieli wczesniej.. i to u mnie w domu, kiedy ja tez byłam cały czas przy nich on nawet nie wiedzial, ze ona z nami jedzie.. ona sie rozstała z facetem 2 tygodnie wczesnie i była w lekkim dołku i ja sama jej zaproponowałam zeby sie przejechala z nami bo my jedziemy do zakopenego i tak jakos poszło

Gość malwinaaaa
Nie pojmuję jak można do łóżka zapraszać sobie znajomych, jak można dzielić się bliską, najbliższą nam osobą. Może ja z jakiegoś zasiedmoigrodu jestem, ale uważam że gdy dwoje ludzi się kocha, mają fajny i udany seks, to nigdy nie przyjdzie im do głowy aby urządzać jakieś szopki w sypialni. Choćby to nawet było małżeństwo z 20-letnim stażem, to jest coś takiego jak szacunek do siebie i do drugiej, kochanej przez nas osoby. A zachowania typu trójkącik czy czworokącik to jak dla mnie zwykłe zboczenie. I o ile autorkę i jej faceta można ,,usprawiedliwić" młodym wiekiem, to naprawdę nie wiem jak matka, żona, maż, ojciec mogą tak się zachowywać. Trzeba mieć naprawdę coś nie tak z głową, albo bardzo nudne pożycie małżeńskie.

teraz wszystkie chwyty są dozwolone, stajemy się coraz bardziej wyzwoleni, w sypialni także :)

Gość bebe. be
albo wieczną 'spontan'/pijana?/bezmyslną?/ zakompleksioną/ pseudo - wyzwoloną{?) - dzidzią spacerującą /'macającą' zycie we/przez mgłę?)

Gość widac niedojrzala i glupia jes
Wszystko w temacie zostalo napisane, wiec sie powtarzac nie bede. Wtrace tylko swoje spostrzezenie-po jakiego diabla bralas tam swoja kolezanke? rozumiem, z facetem sie rozstala, ale przeciez moglas ja wesprzec idac z nia na kawe, nawet wieczorem na winko, ale po cholere zapraszalas ja na wyjazd? Glupio sie tlumaczysz, ze ona i Twoj widzieli sie tylko raz i przy Tobie. A co to nr telefonu nie istnieja? Spierdolilas sobie zwiazek i tyle. chociaz...moze dobrze sie stalo, widzisz jakiego faceta i przyjacioleczke masz ! Moja rada? Olej ta dwojke, bo jescze wiele lez przez nich wyplaczesz.

Gość malwinaaaa
Zamiast dbać o związek, pielęgnować uczucie łatwiej dać d..y najlepszemu koledze męża, ew wybzykać przyjaciółkę dziewczyny. Po co zajmować się wyższymi uczuciami? Dla ,,mega doznań" wyrzekamy się szacunku dla samego siebie. To nic że następnego dnia w lustro nie możemy spojrzeć.

Gość fvbgfnhgjmhjm
przyjaciółka też dobra ;) rozstała się z facetem i już następnemu daję się bzykać i to Twojemu chłopakowi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! oboje siebie warci!!! kurcze, autorko czy Ty jesteś jakaś głupia czy naiwna ????????????????

Gość malwinaaaa
,,widac niedojrzala i glupia jes -po jakiego diabla bralas tam swoja kolezankę" - Ja z moim facetem (obecnie mężem) wyjeżdżaliśmy na wakacje, ferie wraz z jego dwoma kolegami i przenigdy żaden z nich w naszym łóżku nie wylądował;) a spędzaliśmy razem dużo czasu.

Gość wazonowala
// rozstała się z facetem i już następnemu daję się bzykać // jak to następnymu? a co ma byc w celibacie do konca zycia teraz?? to jest bardzo atrakcyjna dziewczyna i gdyby chciala to by juz nastepnego dnia mogla spac z całym wianuszkiem facetów a mimo to przez 2 tygodnie nawet z nikim się nie spotykała i dopiero na wyjeździe tak jakoś wyszło, że skończyliśmy w łóżku wszyscy po drugie to nie była akcja typu, mój facet bzyka się z nią, tylko my wszyscy razem a to różnica wydaje mi się a nawet jestem pewna, że sama z moim facetem by nie wylądowała w łóżku

Gość NIE TAKIE ZABAWY
SORKI-WSZYSTKO ROZUMIĘ-FAJNIE PRZEZYC TAKA PRZYGODE ALE........................NIE TAKIE ZABAWY W STALYM ZWIAZKU.

Gość bebe. be
tak wiec powtorze, po Ci te rozterki jesli lubisz jak Twoje (wspol)zycie toczy sie - 'tak jakos' a jeszcze lepiej jak kieruje Toba ten sexi/dziki/cudny - 'spontan' Oddawaj sie temu bez ograniczen (myslowych) gdyz jestes wyzwolona dziewczyna i masz jedno zycie powodzenia!

Gość NIE TAKIE ZABAWY
pytalas czy dobrze mu bylo w jej szparce?................obrzydliwe!!! na bank bym na to nie poszla-ja bym wolała z dwoma facetami!!! na Twoim miejscu dalabym sobie spokoj-jezeli teraz Cie to tak boli to myslisz ze dasz rade tak dalej?

Gość wazonowala
szok... wlasnie mi koleżanka napisała sms-a czy w weekend powtarzamy te pamiętną noc :O nie wiem co odpisać i boje sie, że tak sie stanie

Gość NIE TAKIE ZABAWY
chyba najgorzej to Ty sie zachowalas...........godzac sie na to!chlopak zaproponowal kolezance bo mial smaki po niej, ona rzadna seksu bez faceta przystala...............a Ty swiadomie podzielilas sie z nia swoim partnerem.

ja pierdole.. autorko jaka Ty jestes popierdolona.. z każdym Twoim komentarzem jesteś coraz głupsza .. Tępa i naiwna. Po chuj ich ciągle bronisz !? Nie widzisz, że oni bzykać sie tylko chcą ze sobą.!? Czemu Ty taka ślepa i tępa jesteś.. Brak mi normalnie słów na Twoją głupote. Idz sie z nimi jeszcze raz dupni i płacz dalej.

Gość NIE TAKIE ZABAWY
napisz jej pytanie-czy ma ochote na Twoja cipke....czy na bata Twojego faceta............wszystko sie wyjasni!!!powiedz jej ze zle ci z tym i ze nie chcesz tego powtarzac...............i czy podzielilaby sie z Toba osoba na ktorej by jej zalezalo........