Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wzlizana na 102 %

Seks małżeński - temat tabu czy jak najbardziej postawa bezpruderyjna

Polecane posty

Gość Wzlizana na 102 %

Jak jest u Was w domach z tym tematem ? Czy otwarcie rozamwiacie z mężem o swoich pragnieniach ? Jakie jest wasze libido ? Czy seks mógłby dla Was nie istnieć ???

Gość ...mmmmmmmmm7
robicie to w gumce?

Gość golaiwesollaa
Normalnie rozmawiam z mężem. A czego mam się wstydzić? kochamy się co drugi dzień tak średnio. Często codziennie. Jak mi coś nie pasuje to mu mówię i odwrotnie. No i dobrze nam ze soba.

Gość świrów tu od groma
mój nie umie o tym rozmawiać, szkoda...dlatego wciąż udaję, że jest mi dobrze

Gość Wzlizana na 102 %
Jak kiedyś żartowała z kolezanka (jest przed 30-ką i młoda mężatka) to się obraziła nie mal że żartuję na takie tematy. Że ją to tak bardzo nie obchodzi itp. Pomyślałam sobie że jest chyba zacofana, bo seks jest bardzo ważny w zawiązku, nie chodzi tu o to czy ma się z tego tytułu dzieci , ale chodzi o higienę życia małżeńskiego. Z resztą czy są kobiety które nie lubią seksu ???

Zawsze otwarcie rozmawiam z mężem o wszystkim. Sex nie jest wyjątkiem, nie wiem co w tych rozmowach może być wstydliwego

Gość Wzlizana na 102 %
Mnie się wydaje i nawet o tym piszą fachowcy że częsty seks jest bardzo wskazany, ze wtedy ludzie się do siebie zbliżają... A jak taka młoda mężatka wychodzi z założenia " że nie da mężowi bo ona nie potrzebuje" to za kilka lat mąż ją zostawi z tą postawą dziewicy....

Gość Wzlizana na 102 %
Pokażcie mi faceta który nie chce sie kochać, albo przynajmniej raz dziennnie się nie masturbuje ??

Gość Peezda
Zapewniam cię, że są kobiety nie lubiące seksu. A uprawiają go tylko dlatego by zatrzymać przy sobie męża/partnera.

Gość Wzlizana na 102 %
no tak ale czy to nie chore ? Pan Bog stworzył kobietę i mężczyznę wyposażając ich w odpowiednie organy i tak ustawił to by oboje miało z tego przyjemność.. Seks jest tak normalnym zjawiskiem w małżeństwie jak gotowanie obiadu czy zaparzanie kawy rano... Skąd się bierze w kobietach taka pruderyjność ?

Gość Wzlizana na 102 %
Mówili w wiadomościach ze coraz więcej kobiet przyznaje się do używania np wibratora w sypialni, że nie wstydzą się do takich rzeczy przyznawać. W dobie seksu zyjemy gdzie seks krzyczy do nas z każdej strony : z telewizji, internetu, ulicy, gazet..