Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myffka0

pieprzyk :(

Polecane posty

Witam moja glupota nie zna granic.dzisiaj rano zauwazylam cos na kolanie z poczatku pomyslalam ze to pieprzyk ale po zastanowieniu stwierdzilam ze cyba raczej nie skoro nie jest koloru brazowego.musialo mi sie to zrobic niedawno bo wczesniej tego nie mialam. no wiec stwierdzilam ze moze to trzeba wygniesc no i zaczelam z tym ze nic nie wychodzilo a w pewnym momencie pojawila sie krew ktora zostala we wnetrzu tego czegos.przestraszylam sie i zostawilam to.po chwili zobaczylam ze wokol tego jest zaczerwienienie a ta krew nadal jest widoczna. powiedzcie mi czy narobilam sobie jakiegos klopotu i czy to moze byc grozne? z gory dziekuje za odpowiedzi

Gość nie grzeb więcej będzi ok
zostaw zanamię w spokoju, wygoi się jeśli znamię jest stosunkowo małe, mniejsze niż 0,5 cm średnicy to nei ma strachu, zezłośliwień mogą znamiona większe, o neiregularnym kształćie i kolorze na przyszłość nie rób takich głupich rzeczy

no nie jest wieksze porownywalne do głowki od zapalki. teraz zaczerwienienie zniknelo i zostal tylko slad krwi na tym czyms bo nie wiem w sumie jak mam to nazwac. dziekuje Ci za wypowiedz troche mnie uspokoilas/es