Longer21 0 Napisano Luty 23, 2012 witam mam pytanko.... Mam 22 lata dziewczyna 19 kochamy sie od roku i nie pokoja mnnie jej bole. otoz jak sie kochamy i zbyt mocno docisne poruszajac sie w niej do konca to ja mocno boli albo podczas pozycji na jezdzca - wogole jej nie uzywamy bo wtedy ja boli to samo z pozycja gdy lezy na plecach podnise jej nozki do gory wchodze w nia i ja boli nie wiem czy to choroba jakas czy poprostu kobiety tak maja ze w nie kazdej pozycji jest pieknie i nic ich nie boli. Powiedzialem zeby poszla do lekarza ale ona mowi ze itak nic nie pomoze bo oni tam maja wszystko w du*ie i nie badaja jak trzeba nic ich nie obchodzi (pisze o kobietach bo u facetow nie byla i nie chce isc) ma ktoras podobnie? co to moze byc nie tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anik... 0 Napisano Luty 23, 2012 Ja tak miałam ja stosowałam tabletki antykoncepcyjne. Była to kwestia braku odpowiedniego nawilżenia, hormony zawarte w tabletkach zmieniają właściwości śluzu i wtedy pojawia sie ból. Byc moze u twojej dziewczyny ten ból to własnie kwestia braku nawilżenia? Ja stosowałam specjalne zele nawilżające, jeden chyba sie nazywał feminum ale dokładnie nie pamietam. Nie polecałabym zeli durex itp bo maja substancje zapachowe i barwniki a to moze dodatkowo podrażniac- tak mi tłumaczył mój ginekolog. Pozatym kazda kobieta powinna raz do roku isc do ginekologa dla własnego zdrowia i spokoju. Ja tez trafiałam na różnych lekarzy, az w koncu znalazłam tego do którego chodze teraz, jest super, przedewszystkim jest bardzo dobrym specjalistą, ale oprócz tego jest kulturalny, podchodzi do kobiety z wielkim szacunkiem i delikatnością i jest facetem. Rozumiem ze młoda dziewczyna moze sie krępowac gina faceta ale naprawde nie ma czego sie wstydzic, warto szukac dobrego lekarza któremu sie zaufa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anik... 0 Napisano Luty 23, 2012 Powodów takiego bólu podczas stosunku moze byc mnóstwo, nawet zwykły stres w ciągu dnia, napięcie emocjonalne. Ale warto udac sie z tym do ginekologa zeby wykluczyc jakies choroby. Jak jeden bedzie niefajny to isc do nastepnego i otwarcie powiedziec w czym jest problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Longer21 0 Napisano Luty 23, 2012 mysle ze to nie powinien byc problem zlego nawilzenia bo w innych pozycjach jest super. a mam takie pytanie : wiadomo ze pochwa ma pewna glebokosc i jezeli partner ma wiekszy troche penis niz ta glebokosc i wunie calego to to kobiete kazda boli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sseweddd Napisano Luty 23, 2012 sluchaj ja mam tak samo, identycznie i to w kazdej pozycji gdy jestem przed okresem, wtedy w "srodku" mam wszystko nabrzmiale,powiekszone, i nawet podzcas wlozenia penisa do pochwy czuje jakby mi mlot pneumatyczny tak wkladał, ale to jest tak z ok 2 tyg przed okresem, po okresie juz nie mam jakis wiekszych boli, oczywiscie zawsze czuje dyskomfort ,jakis nacisk na jajniki itd, lecz to nie jest tak jak przed miesiączką ze az cala sie podnosze tak mnie boli kazdy jego i moj ruch przed mentruacją :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aann// Napisano Luty 23, 2012 Byc moze masz po prostu w porównaniu z pochwą twojej dziewczyny na tyle długi członek ze nie powiniene go wkładac całego na siłe do pochwy. Mój partner na szczescie nie ma takich duzych rozmiarów bo ja tez mam dosc wąską budowe i czasem tez mnie boli ale żadko sie to zdarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Longer21 0 Napisano Luty 23, 2012 myslalem zawsze ze mam maly a jak zaczelismy to robic okazalo sie ze jest za duzy teraz wolalbym miec w sumie mniejszego troche bo nie moge wejsc po same jaja z tak powiem ale w pozycji od tylu jest ok. moze chodzi o wygiecie penisa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barddottka Napisano Luty 23, 2012 Albo ona nie umie się rozluźnić, a jak się spina, to normalne, że ją boli, bo zaciska mięśnie. Albo ma jakąś infekcję. Idź z nią do ginekologa. Jeśli fizycznie wykluczycie jakieś dolegliwości, to daj jej lampkę lub dwie wina i zobaczcie, czy będzie tak samo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do lekarza koniecznie Napisano Luty 23, 2012 bo trzeba wykluczyc endometrioze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Longer21 0 Napisano Luty 23, 2012 heh pilismy tylko ze ona nie lubi alkocholu i nie wypije tak duzo:p no ja juz jej powiedzialem dawno ze w tym miesiacu ma pojsc. dzieki wszystkim za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barddottka Napisano Luty 23, 2012 Mi wino pomogło w ten sposób, że zobaczyłam jak fajnie może być w łóżku kiedy jestem rozluźniona zupełnie. I o to chodziło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Longer21 0 Napisano Luty 23, 2012 heh pilismy tylko ze ona nie lubi alkocholu i nie wypije tak duzo:p no ja juz jej powiedzialem dawno ze w tym miesiacu ma pojsc. dzieki wszystkim za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Longer21 0 Napisano Luty 23, 2012 hmm to moze ja namowie zeby wypila duzo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starucha666 0 Napisano Luty 23, 2012 pozycje które wymieniłeś mają to do siebie że penis wchodzi głęboko i odbija się od dna co bywa bolesne przy mocnych i szybkich ruchach spróbuj powoli i delikatnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starucha666 0 Napisano Luty 23, 2012 http://www.sexodpowiedzi.pl/pytanie/mam-problem-podczas-stosunku-28/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach