Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziki wonsz

Domaga się minetki?

Polecane posty

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Ja już nie wiem co Ci mam powiedziec, bo mi po prostu ręce opadły. Mówiłeś, że już się nie odzywa - to proste. Po co ma się z Tobą spotykac, skoro Ty jeszcze nie wiesz czy 'zasłużyła na przyjemnośc z seksu'. :D Ktoś inny jej to da, bo to jest oczywiste. I podpisuję się pod słowami Mariki.

Gość mariiika
Ile masz lat? Spotykam się z facetem, nie jesteśmy razem tylko się spotykamy. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji jak u Ciebie. Zeby stwierdził ze nie zrobi mi dobrze bo nie wie czy na to zasłuzyłam...

Gość ide spac
"(taki jestem, że jak słyszę, że ktoś coś robił to ja nie będę i już, na przekór, chociaż umiem robić minetę)." serio preczytaj to jeszcze ze 2 razy i zastanow sie nad tym.

Ile autor ma lat?

Gość mariiika
Chyba 16. Umiem ale nie zrobie:)

Pewnie tak. :P

Gość mariiika
Nie znałam nigdy takiego faceta. Autorze, powinienes jej zrobić jak najlepiej dla włąsnej dumy, że wypuściłes zaspokojoną jak nigdy przez nikogo kobiete z sypialni, nawet jeśli ona by ci dobrze nie zrobiła, mimo ze było by to troche niesprawiedliwe.

No dokładnie. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Jakbym miała się z kimś dla seksu spotykac to niech ten seks będzie dobry. Kilka razy klapa i do widzenia. Na Twoim miejscu byłoby mi wstyd. :P

Gość ide spac
autorze kiedykolwiek w swoim zyciu doprowadziles kobiete oralnie do orgazmu?

Gość jgvfjgfv
dziekuje niebiosom ze nie trafilam na taka egoistyczna fajtłapę. seks z toba to meka, twoja dziewczyna chce ci dac do zrozumienia ze nie wiesz co to dobry seks. zdradzi cie z innym, badz odejdzie. człowieku ty nie masz zapładniac tylko kochac sie! wiesz co to znaczy??

Zwiał. :P

Gość dziki wonsz
Przepraszam dziewczynki byłem w pracy. Dalej nie dowiedziałem się od Was jak wybrnąć z tej sytuacji, ale dowiedziałem się wielu rzeczy o sobie hehe :) Nie chodzi o to ile mam lat, ale dla Waszej satysfakcji napisze, że mam 12 lat ale jestem na tyle doświadczony, że uprawiałem seks analny ;/ Wiec myślicie, że Ona patrzy w ten sposób, że ja nie dałem jej satysfakcji przez kilka spotkań dlatego mnie teraz oleje i będzie szukała wrażeń gdzie indziej? Ehh myślałem, że są ważniejsze rzeczy dla kobiety... Ciekawe czy jeśli Wasz partner nie da rady przez pewien czas lub też (odpukać) trafi go czasowa impotencja to będziecie szukać wrażeń gdzieś indziej? Boże chroń mnie od takich kobiet. "(taki jestem, że jak słyszę, że ktoś coś robił to ja nie będę i już, na przekór, chociaż umiem robić minetę)." To rzeczywiście napisałem po chooju :D Chodziło mi bardziej o to, że jestem niekonwencjonalny i nie powielam schematów. Proszę o wypowiedź jakiś prawdziwych kobiet, nie tylko takich "seksiar" dla których zaspokojenie jest najważniejsze. Naprawdę nie potraficie docenić w facecie innych ważniejszych cech niż tylko to żeby było Wam dobrze w łóżku?

Gość ja piernicze lecz sie kolo
a co ma byc wazniejszego w seksie, niz orgazm? I co to za tekst "ona musi na to zasluzyc", a orgazm to co to jest, kurva, Nagroda Nobla? Do lozka idzie sie po to, aby miec z tego przyjemnosc i nie ma w tym zadnej filozofii. Oczywiscie, w relacji z partnerem sa wazne rozne rzeczy, nie tylko seks, ale jak juz ten seks sie pojawil, to wypadaloby, zeby byl przyjemny, nie wiem, czemu nie potrafisz tego pojac. I co wg Ciebie ta dziewczyna mialaby zrobic, aby wreszcie "zasluzyc" na chwile przyjemnosci za sprawa jasnie hrabiego, zaspiewac Ci serenade czy kupic samochod? :O :O :O Zejdz na ziemie, bo jestes mega zapatrzonym w siebie pustakiem, do tego malo inteligentnym. Zrozum, ze seks z Toba to nie jest jakis hiper zaszczyt, za ktory Twoja partnerka powinna zapierniczac w podziece na kolanach do Czestochowy, bo nawet bez orgazmu sam fizyczny kontakt z Toba to dostapienie najwyzszej łaski :O Dziewczyna wcale nie ma obowiazku stawac na rzesach, zebys Ty wreszcie zdecydowal sie sprawic jej przyjemnosc, w koncu sie wkurvi i pojdzie do takiego, ktory nie bedzie mial dylematow, czy juz wystarczajaco zasluzyla, czy jeszcze nie i da jej to, czego ona oczekuje i potrzebuje, a Ty bedziesz mogl jedynie wtedy pofilozofowac, czy Twoja prawa raczka zasluzyla na kontakt z Twoim penisem, czy jednak nie.

i jeszcze ten genialny pomysl z "zostawianiem niedosytu", no chlopie, jak juz cos zaczynasz robic, to rob to porzadnie i do konca, a jak nie masz zamiaru, to lepiej wcale nie zaczynaj.

Gość myszka murmyszka
czytam i nie wierze.. Po cholere chodzicie do łózka jak nie po zaspokojonie? Lubicie sie znęcać nad sobą i katować? Nie wiem czy wiesz, taki doswiadczony w końcu jesteś, ale podniecenie i brak orgazmu skutkuje nieprzyjemnym bólem podbrzusza, przekrwieniem narządów i wkurwieniem. Jak możesz pisać że zalezy Ci na dziewczynie, masz do niej uczucia a nie chcesz jej sprawić przyjemności? Dziewczyna ma słusznie pretnesje, spaliście ze sobą kilka razy, Ty raz zrezygnowałeś z orgazmu, nie wiadomo dlaczego, ona pewnie w ogóle nie miała. Uciekałabym od takiego faceta gdzie pieprz rośnie. Chciałes rade, prosze: jedź do niej jak najszybciej, przeproś że byłeś egoistycznym dupkiem i strzelaj minete za minetą. Tak przy okazji niezły szowinista z Ciebie wychodzi, kobiety takie owakie, ten tekst o napięciu przedmiesiaczkowym :o Moze lepiej będzie jak to biedne niezaspokojone dziewcze znajdzie sobie kogoś innego...

Gość dziki wonsz
Rzeczywiście trochę egoistycznie, ona mi się oddała, a ja powinienem za to jakoś podziękować. Ale czemu Wy jedynie o zaspokojeniu i o zaspokojeniu? Ciągle to jest najważniejsze? Zapomniałem dodać że tą kobietą było tak, ze ja z nią zacząłem spotykać a ona mnie olała i spotykała się z innymi a potem wróciła do mnie z tekstem, że to jednak ja byłem najlepszy. I może stąd ta niechęć do dawania jej przyjemności. Czyli wszystko wskazuje na brak zaufania. No i jeszcze te jej opowiastki typu, że tamten robił zayebistą minetę nie sprawi, że rzucę sie do jej ud z krzykiem: NIE!!! TO JA CI ZARAZ ZROBIĘ NAJLEPSZĄ MINETĘ!! Dlatego wszystkie rozmówczynie proszę o hamowanie się z bluzgami i osądzaniem mnie negatywnie, bo nie znacie mnie i dokładnei tej histori, którą chcę właśnie przybliżyć. Według poprzedniczki: gość nie zrobił mi minetki? Uciekam od takiego faceta gdzie pieprz rośnie!!!! Sam sobie trochę odpowiedziałem na moje pytanie, że to jest sprawa braku zaufania. I Mojego myślenia na zasadzie: czemu ja mam jej sprawić przyjemnośc jeśli ona po mnie spotka się z kimś innym?

Gość myszka murmyszka
ja doskonale rozumiem że można mieć do kogoś pretensje i nie chcieć sprawić mu przyjemności ale nie chodzi się z kimś takim do łózka! Tak, zaspokajanie jest jedną z najważniejszych rrzeczy w seksie, orgazm jest celem do którego się dąży podczas seksu. Równie ważna jest bliskosc, czułość, szacunek do drugiej osoby ale to mozna okazać właśnie poprzez doprowadzenie do orgazmu, pieszczenie tak żeby partnerowi było jak najlepiej. Po tym co napisałeś to zastanów się jaki ten związek czy układ ma sens, masz do dziewczyny żal, nie chcesz jej sprawiać przyjemności to po co to ciągniesz?

Gość takaMALAbiedna
Wszystko przez to że masz małego.

Gość nietedydroga
Haha, czytam i nie wierze, jak mozna byc tak ograniczonym. Dziewczyna musi zasluzyc na orgazm? To najglupsza rzecz, jaka ostatnio zdarzylo mi sie przeczytac. A kim Ty jestes, cudownym dawca orgazmow? To proste, ze skoro wasz uklad jest oparty w duzej mierze na seksie, bo nie ma zwiazku, to dziewczyna ma prawo oczekiwac od tego seksu przyjemnosc. A jesli jej nie znajdzie, to wkurzy sie i pojdzie do innego, ktory nie bedzie ocenial, czy jest godna orgazmu. Orgazm nie jest najwazniejszy i to prawda, ze kobiety nie raz czekaja na niego latami, ale to zdarza sie w ZWIAZKACH, gdzie jest MILOSC i na pewno nie dlatego, ze facet "umie, ale nie chce". A jesli kobieta decyduje sie na seks-uklad, to szuka przyjemnosci i nie zywi glebokich uczuc do kochanka, ktory ma jej dawac satysfakcje, a nie frustracje. Ty sie najpierw dowiedz jak ona widzi ten wasz uklad, bo jesli to tylko seks, to licz sie z tym, ze jesli nie dasz jej orgazmu, to Cie kopnie w doope i dobrze zrobi, bo wiekszego egoisty jeszcze nie widzialam. :S

po prosty jesteś b e z n a d z i e j n y w łóżku.

Gość dzki wonsz
nietedydroga Nie powiedział bym, że jestem egoistą, po prostu znam swoją wartość i nie będę służył jako sex zabawka. W łóżku było zawsze dużo czułości, starałem się pieścić całe jej ciało, całowałem prawie każdy fragment jej ciała.. pośladki uda brzuch. Do minetki też się przymierzałem, ale Ona zawsze zasłaniała się rękoma i mówiła, że się wstydzi więc rezygnowałem. Być może chciała, żebym zrobił to trochę siłą. Ostatnio nawet wspominała, że moglibyśmy spróbować 69. Tylko ostatnio tak się zraziłem do tej minetki i dlatego lekko wybuchłem. Można się wnerwić, jeśli ktoś dbając o nastrój, stara się być czułym a druga osoba w ogóle tego nie zauważa. Przykładowo całowanie szyi oraz masaż stóp ona dalej uważa, że to podchodzi pod piepszenie.

Gość dzki wonsz
nietedydroga Nie powiedział bym, że jestem egoistą, po prostu znam swoją wartość i nie będę służył jako sex zabawka. W łóżku było zawsze dużo czułości, starałem się pieścić całe jej ciało, całowałem prawie każdy fragment jej ciała.. pośladki uda brzuch. Do minetki też się przymierzałem, ale Ona zawsze zasłaniała się rękoma i mówiła, że się wstydzi więc rezygnowałem. Być może chciała, żebym zrobił to trochę siłą. Ostatnio nawet wspominała, że moglibyśmy spróbować 69. Tylko ostatnio tak się zraziłem do tej minetki i dlatego lekko wybuchłem. Można się wnerwić, jeśli ktoś dbając o nastrój, stara się być czułym a druga osoba w ogóle tego nie zauważa. Przykładowo całowanie szyi oraz masaż stóp ona dalej uważa, że to podchodzi pod pieprzenie.

Gość dzki wonsz
nietedydroga Nie powiedział bym, że jestem egoistą, po prostu znam swoją wartość i nie będę służył jako sex zabawka. W łóżku było zawsze dużo czułości, starałem się pieścić całe jej ciało, całowałem prawie każdy fragment jej ciała.. pośladki uda brzuch. Do minetki też się przymierzałem, ale Ona zawsze zasłaniała się rękoma i mówiła, że się wstydzi więc rezygnowałem. Być może chciała, żebym zrobił to trochę siłą. Ostatnio nawet wspominała, że moglibyśmy spróbować 69. Tylko ostatnio tak się zraziłem do tej minetki i dlatego lekko wybuchłem. Można się wnerwić, jeśli ktoś dbając o nastrój, stara się być czułym a druga osoba w ogóle tego nie zauważa. Przykładowo całowanie szyi oraz masaż stóp ona dalej uważa, że to podchodzi pod pieprzenie.

Gość dzki wonsz

Gość dzki wonsz
nietedydroga Nie powiedział bym, że jestem egoistą, po prostu znam swoją wartość i nie będę służył jako sex zabawka. W łóżku było zawsze dużo czułości, starałem się pieścić całe jej ciało, całowałem prawie każdy fragment jej ciała.. pośladki uda brzuch. Do minetki też się przymierzałem, ale Ona zawsze zasłaniała się rękoma i mówiła, że się wstydzi więc rezygnowałem. Być może chciała, żebym zrobił to trochę siłą. Ostatnio nawet wspominała, że moglibyśmy spróbować 69. Tylko ostatnio tak się zraziłem do tej minetki i dlatego lekko wybuchłem. Można się wnerwić, jeśli ktoś dbając o nastrój, stara się być czułym a druga osoba w ogóle tego nie zauważa. Przykładowo całowanie szyi oraz masaż stóp ona dalej uważa, że to podchodzi pod pieprzenie. Nie robię tego doskonale, ale uważam, że dość dobrze a Ona w dalszym Ciągu twierdzi, że jestem nieczuły, zero namiętności, traktuję ją jak dziwkę itd.