Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malgo123

flirt

Polecane posty

poznaliście tutaj kogoś z kim można fajnie poflirtować? kto was tak szybko nie nudzi?

moze mi jakas dziewczyna podpowie fajnego facet ?:) mam ochote na maly flirt z nieznajomym:P

widzę że dziewczyny nie lubicie się dzielić swoimi zdobyczami:P

Poszukaj, popytaj ;) Załóż ciekawy temat lub sie gdzies podłącz ;) Gumowy Joe jest tu rozchwytywany ;)

aneczzzka7 tutaj poznałaś swojego meza?:P super nic dziwnego ze nie chcesz sie dzielic:)

Gość Doktor Drejfus
błagam, to jest bot reklamowy :)

wlasnie nie chodzi mi o takich mitomanów jak ten gumowy czy doktor drętwus:P faceci którzy maja tyle czasu i siedza na damskim forum jakoś wzbudzają u mnie politowanie a nie chęć bliższego poznania:)

malgo123 wlasnie nie chodzi mi o takich mitomanów jak ten gumowy czy doktor drętwus faceci którzy maja tyle czasu i siedza na damskim forum jakoś wzbudzają u mnie politowanie a nie chęć bliższego poznania no i dlatego masz marne szanse na ciekawy flirt 😴

Gość lolita_a
odnoszę wrażenie, że autorka to jakiś stały bywalec tego forum i bynajmniej nie kobieta

malgo masz racje, jestem mitomanem i nie mam nic konstruktywnego do roboty, dlatego marnuje tu sobie zycie. Tylko odpowiedz mi na jedno pytanie, po co szukac kogos ciekawego na forum, skoro wszyscy przejawiaja ten sam rodzaj zainteresowania kafeteria i robia to w wolnym czasie (lub w pracy) :-)