Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak ja mam

nic mi sie nie chce na nic nie mam checi co to?

Polecane posty

Gość tak ja mam

tyle ze zyje czasem cos powiem chodze na uczelnie ale tam nie moge wytrzymac strasznie sie tam nnudze nie mam zainteresowań. Jak je znajść? po prostu nie ma jakeigos bodźca który by mnie pociagnął do działania, do życia. Jak znaleść takie coś? Czy ktoś tak ma? JAk sobie poradziliście?

Gość facetttt1
masz przecież piękny kwiat między nogami :)

Gość chodze na uczelnie
chodze na uczelnie nie mam zainteresowań. Jak je znajść? może zamiast tylko chodzić zacznij się też uczyć??? Na poczatek może zasad gramatycznych i ortograficznych... ZNALEŹĆ 😡

Gość gfhgf
nie przejmuj sie. ty przynajmniej chodzisz na uczelnie a ja? siedze w domu bez pracy, jedynie w weekendy sie widuje z chlopakiem. i zauwazylam ze juz ze tak powiem rozmawiam z ludzmi inaczej niz dawniej.

Gość tak ja mam
ojejku nie przywiazuje uwagi jak pisze na kompie:P po prostu chodzi o to ze nawet jak jestem na tej zasranej uczelni to nie chce mi sie buzi nawet otwierac na przerwach bo gadaja o jakichs pierdołach które mnie kompletnie nie interesują. Ale np oglądajac film z kol strasznie się uśmiałam ale to tylko krótkotrwałe. Chodzi mi o coś co by mi zajęło myślenie.

Gość tak ja mam
nikt nie doradzi:(

Gość postaw sobie jakiś cel
i zajmij się jego realizacją, zacznij do czegoś zmierzać, łatwiej sie zyje majac wyznaczone cele, inaczej wszystko wydaje sie bez sensu, realizacja tych celów da ci satysfakcję i motywację do nastepnych kroków

Gość tak ja mam
no właśnie tylko nie umiem znaleść tego celu:( kiedyś to była np zbliżająca się studniówka matura, wesele czyjeś to tak się do tego czekało. Jak robiłąm prawko to się cieszyłam na kolejną naukę jazdy, np jak była sesja cieszyłąm się ze zdanych egzaminów a teraz kompletnie nie mam celu, czegoś co chciałabym osiągnąć. I nie wiem jak to coś znaleść.

Gość nosem w kałuże
czekaj do sesji :D :P szczerze nie wiem co Ci poradzić, ja staram się czerpać radość ze wszystkiego :)

Gość tak ja mam
no ciezkie pytanie zadalam

Gość nosem w kałuże
oj bo biadolisz zamaist sie zabrać za coś konkretnego. zacznij od tego żeby umawiac się z ludźmi i wychodzić gdzieś.

Gość tak ja mam
i co robić

Gość tak ja mam
bummm