Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek111

Kobiety po 30 są wspaniałe

Polecane posty

Gość Piotrek111

Witajcie, jestem 23 letnim facetem i tak się złożyło, że miałem okazję romansować z dwiema mężatkami, 37 i 43 lata. Były to wspaniałe, piękne, zadbane i inteligentne kobiety, które potrzebowały po prostu trochę emocji i odmiany, a także ciepła i czułości. Nie czuły się atrakcyjne, mimo że takie były. W domu przeżywały tylko codzienną monotonię a ich partnerzy prawie w ogóle o nie nie dbali, nie stać ich było nawet na proste gesty. Dlatego chciałem zapewnić wszystkie kobiety, które czują się zaniedbywane - to nie z wami jest coś nie tak:) I tak kończąc to nie bójcie się różnicy wieku, gdy druga osoba jest dojrzała emocjonalnie nie ma ona żadnego znaczenia, a możecie przeżyć coś fajnego. Pozdrawiam.

Gość 38latka:)
hm...doznałam tego o czym piszesz z 35 latkiem:) - wspaniałe uczucie

Gość zdradzony przez kobiete....
Piotrek111...moze pojdziesz do ich mezow i powiesz im to w cztery oczy skoro z ciebie taki bohater i znawca kobiet.. mam nadzieje ze jak bedziesz po 40 to jakis malolat wybzyka ci zone i bedzie tak samo jak ty przechwalal sie tym i zoastaniesz najwiekszym rogaczem w okolicy

Gość 42 latka to chyba po
40tce niż po 30tce, nie ?

Gość Piotrek111
Zdradzony przez kobietę - akurat w moim wypadku uważam, że Ci faceci byli sami sobie winni, z tego co mi opowiadały te kobiety to oni w ogóle nie przejawiali już nimi zainteresowania, rozmowy dotyczące tylko spraw i obowiązków domowych i seks raz na jakiś czas żeby rozładować napięcie. To fakt nie mam doświadczenia i nie wiem jak wygląda życie w długim związku lub małżeństwie, ale ja nigdy nie chciałbym w takim związku pozbawionym już żadnych emocji być. I mówię tu tylko o tych dwóch sytuacjach, z którymi się zetknąłem, nie wiem jak było w Twoim przypadku. A 42 latka fakt, jest po 40, ale po 30 też :)

Gość piotrusiu , piotrusiu
tyle wiesz co one tobie opowiedziały , myśle iż one mówiły to co ty chciałeś usłyszeć no chyba ze jest to wytwór twojej wyobraźni taka bajeczka w stylu piotruś pan na dobranoc ....

No 42 latka też jest po 30tce, ale to chyba trochę lipa wkładać np. 31 latkę z np. 62 latką do worka pt. kobiety po 30tce ? Po 30tce się jest do 40tki :P

No 42 latka też jest po 30tce, ale to chyba trochę lipa wkładać np. 31 latkę z np. 62 latką do worka pt. kobiety po 30tce ? Po 30tce się jest do 40tki :P

zdublowało mi się :P

Gość dupka j
o9n ma racje i przatanxcie mu dogryzac!!!!!!!!!!!!

Peter Pan: - z jednym wypada się zgodzić. Kobiety są wspaniałe. Tylko nie pisz, że znasz ich życie po kilku udanych patelniach. - oświadczam, że mężowie tych kobiet byli przezeń zaniedbywani w czasie gdy używany byłeś jako wibrator. W ramach dokształceń poznaj drugą stronę i postaraj się przez analne uniesienia zrozumieć wspaniałość samców po 30. Na serio: - niemal każdy facet ma podobne do Twoich doświadczenia. Większość ma zdecydowanie więcej rozumu by traktować to jak przyjemne bzykanko bez próby zrozumienia chcicy. - po drugie, by kobieta chciała się bzykać nie musi być zaniedbywana, zniechęcona lub koło 40. Wejdź na wyższy poziom waleczności. Zakręć się wokół młodych mężatek. takich na pierwszy ogląd, zakochanych. Frajda niemała. Podpowiem, na jedną zadziała cierpliwość na inną wytrzymany chwyt za cipkę. Notuj przypadki i dziel się spostrzeżeniami.

Gość autor ma racje_
jestem po 30-tce i bylam z 19-latkiem, cudowny facet.... a my roznimy sie od pustych 20-tek

Gość miałmiał
Jestem po 30-stce i nie uważam się za wspaniałą, według mnie najlepszy czas kobieta ma w wieku 20-30 lat. To jedyny okres, kiedy jest w pełni kobiecości, młodości, atrakcyjności, kiedy faceci się nią interesują, bo jak jest w takim wieku, to i 20-i 35 latek na nią spojrzy, a kobieta po 30-stce - nie ukrywajmy, to już nie jest pierwsza młodość i atrakcyjność. Przy chłopakach 20-paro letnich czuję się jak stara baba.