Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00ania..

boje się ze nie wytrzymam...

Polecane posty

Gość 00ania..

jestem rok po rozstaniu..duzo wycierpiałam przez niego.. trwalo to 5 lat.. rozstania i powroty.. tym razem pogodzilam sie z tym ze juz nie wrócimy do siebie.. ale co noc mam strasznego doła... płacze... czasem za nim, a czasem dlatego ze jestem wciaz samotna, ze nie moge znalezc nikogo , kto mnie znow zainteresuje... jestem wyczerpana... w dzien ogolnie jakos sobie radze, staram sie pokazywac ze jest ok, ale wieczorem gdy zostaje sama w pokoju placze w poduszke... nie potrafie juz dluzej byc saama.. to taki ból w srodku... chcialabym zaczac wszytsko od nowa, znow sie zakochac.. z drugiej strony caly czas cos czuje do niego, i mam zal do niego, nie potrafie przestac o tym myslec.. :(

Gość pożyjemy...zobaczymy...
Dopóki nie nauczysz się żyć sama ze sobą to będzie lipa.Dopiero jak się pogodzisz z tym wszystkim, złapiesz dystans, pozwolisz na dobre odejść przeszłości to wtedy miłość Cię zaskoczy:). Wiem sama po sobie. Burzliwe rozstanie, męki niesamowite, nieprzespane noce. I pewnej nocy, po imprezie z koleżankami w klubie, szłam sobie do domu, padał deszcz, było już ciepło i mówię do dziewczyn, że już się pogodziłam, ze jestem sama, ze mi tak dobrze:), beztrosko, uśmiech na buzi, rozkoszowałam się wiosną i deszczem, jestem szczęśliwa. Bach, minęły 2 miesiące i się zakochałam bez pamięci:). Najpierw musisz poczuć szczęście sama ze sobą a wtedy wszystko się ułoży:).Głowa do góry:).

Gość 00ania..
miałam takie dni kiedy mowilam sobie ze bedzie ok, poznam kogos wkoncu, poradze sobie i ogolnie mozna powiedziec ze tak jest.. ale dobija mnie juz ta samotność..czas mija i wydaje mi sie ze juz nie spotkam nikogo, kogo tak pokocham.. patrze na znajomych kazdy ma kogos.. tylko ja wciaz sama.. nie moge juz zniesc tej mysli.. nawet jak bylam z moim ex to tez czeesto czulam sie samotna, bo on nie okazywam mi milosci tak jak powinien... raz okazywł , inne 10 razy wcale go nie bylo przy mnie.. ale chce zamknąc przeszlosc.. zakochac sie na nowo i przezde wszytskim być kochana.. a to takie trudne .. ;/

Gość 00ania..
pożyjemy...zobaczymy... ile po rozstaniu poznalas tego nowego??

Gość malska
do autorki ja mam o samo 4 miesiace po rostaniu ciagle szarpanie 2 dni temu napisal mi ze mnieniekocha nie chce do mnie wracac zerwalam kontakt skasowalam go na skype fb zero kontaktu zapowiedzialam wczoraj mialam imieniny przyjechal zbombonierka w ksztalcie serca kwaiatkiem i ulubionym moim ciastkiem mozna pierdolca dostac bo nie wiem o coc tu chodzi i tez mysle ze nie poznam juz nikogo kto by mnie tak zanteresowal kogo bym tak pokochala wszyscy wydaja sie byc nudni

Gość bonjourrrrr*
Tak, musisz polubić siebie, bycie ze sobą, poznac siebie, zobaczyć, co lubisz, co cie interesuje, co sprawia ci przyjemnosc... Ja mialam podobnie, z tym ze pokłocilam sie z przyjaciólka i przez to przestalam spotykac sie z nasza paczka, do ktorej nalezal facet, w ktorym bylam na zaboj zakochana i zreszta wszystko zmierzalo w dobrym kierunku. I tak meczylam sie 2 lata, SAMOTNA cholernie, bo jak pisalam, nie dosc ze bez faceta, to bez paki znajomych. Ale pod koniec tych 2 lat zaczelam czuc sie szczesliwa, z nowymi ludzmi, bez ludzi, zaczelam odczuwac sile w sobie, zaczelam spelniac swoje marzenia, nabralam odwago do zycia itd... nauczylam sie byc sama ze soba... i taka wesola, niezalezna, silna babka poznalam obecnego meża :-) wlasnie niekdlugo po tym, jak poczulam te niezaleznosc i sile w sobie, jak przestalam byc bluszczem :-P

Po 2 latach. Po rozstaniu czujesz, że nie możesz funkcjonować bez faceta a to nieprawda:). Musisz zainteresować się sama sobą, zadbać o siebie.To co wcześniej dawał Ci facet musisz sama dac sobie a nawet więcej:). Naucz się sprawiać sobie samej przyjemności.Ćwicz, biegaj, czytaj, gotuj, spotykaj się ze znajomymi, znajdz nowe zainteresowania. Ja byłam do tego stopnia zniszczona, że kupiłam kwiaty i zaczęłam hodować na balkonie, oczywiście gadałam do nich, sąsiadka myślała, ze mi odbiło:P. Musisz znależć nowy punkt odniesienia.Zacząć marzyć, nie opierając się o to co było. Musisz poznać siebie, wiadomo, ze jak się jest w związku to człowiek trochę zatraca siebie. Nie jesteś połową osoby, która funkcjonuje dopiero w połączeniu z facetem.Jesteś całą osobą i możesz wszystko. Zapełniaj samotne chwile zajęciami. Powiem Ci, że ja też dużo rozmawiałam z ludzmi nieznanymi np. z panią w kiosku ucięłam sobie pogawędkę, w aptece ze starszym panem, w sklepie z ekspedientką.O pierdołach:).Było to bardzo ożywcze. A teraz jestem w szczęśliwym związku i zauważyłam, że nie zatraciłam się aż tak jak poprzednio.Nie zrezygnowałam z siebie, z moich pasji, do którym na początku się zmuszałam. Musisz się zmusić, bo samo nic nie przyjdzie.Ale warto. Wiem, ze odczuwasz pustkę obok siebie, tak jakby cały czas była wolna przestrzeń u twojego boku, która jest niezapełniona i to boli. Za jakiś czas zauważysz, ze ona zniknęła:).

Tylko widzisz, nie możesz myśleć obsesyjnie o nowym facecie. Na początek powinnaś się uleczyć. Jak się pogodzisz sama ze sobą to zobaczysz, że faceci będą krążyć wokół ciebie:).