Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takakakjedna

W ktorym miesiacu po porodzien najszybciej schudlyscie?

Polecane posty

Gość takakakjedna

Bo ja jestem 4 miesiace po cc. W pierwszy miesiac waga spadla - 15 kg, w drugim, trzecim i czwartym stoi w miejscu, a ja licze ze moze sie jeszcze ruszy...(od poczatku jej tyle samo, karmie tylko piersia, no i nie cwicze)-zostalo mi jeszcze 10 kg do zrzucenia

Gość Belindaa
Kiedy zaczęłam ćwiczyć.

Gość mou
u mnie póki co ok 1,5 mies. po porodzie zeszło mi 13kg a zostały 2kg. po pierwszym porodzie -20kg już 2tyg. po porodzie -efekt opuchlizny i zatrzymania wody. Aha i nie ćwiczyłam ani za pierwszym razem ani za drugim. Ale teraz zamierzam wkrótce zacząć ćwiczenia.

Gość odrazu .........
odrazu 11kg i dalej jechalam. jestem 3 miesiace po porodzie i zjechalam 18 kg, jeszcze 6kg

Gość vegaaa
a co Wy się tak upasłyście?????????????? 18kg????? szok!!!!!! ja przytyłam 11kg i w 3 tyg po porodzie (naturalnym, karmię cycem) został w 1 kg. bez ćwiczeń i diet - natura - urosło dziecko w brzuchu - nie ma dziecka nie ma kg. Skąd u Was te kilogramy???

Gość jasne jasne kafeteryjne
bajkopisarki :D Wszystkie tu szczuple, wrecz chude, w ciazy tyja 5 kg, chuna tydzien po porodzie 15 kg i w ogole same zadbane, szczuple i eleganckie gwiazdy tu . :D Autorko olej te posty, bo tylko sie zdolujesz :)

Gość jasne jasne kafeteryjne
bajkopisarki :D Wszystkie tu szczuple, wrecz chude, w ciazy tyja 5 kg, chuna tydzien po porodzie 15 kg i w ogole same zadbane, szczuple i eleganckie gwiazdy tu . :D Autorko olej te posty, bo tylko sie zdolujesz :)

Gość Ania69696
może nie sam e szczupłe, ale nie same zapasione. też uważam że w ciąży powinien urosnąć brzuch a nie dupa... ja złapałam 16 kg które zeszły w 2 msc, ale zaznaczam że jestem wysoka i dzdzia wazyła 3900. Nie wiem skąd macie 18+12kg i piszecie, że jeszcze macie do zrzucenia...

Gość matka pracujaca.......
w 22 miesiacu ;)

Gość matka pracujaca.......
a naprawde to przytylam 24kg, normalna waga moja 62kg przy 174cm. takze bylam wielka. 3 miesiace po porodzie zostalo mi 4kg, za nastepne 2 miesiace byla juz wyjsciowa waga. prowadze sportowy tryb zycia i jak dziecko mialo 3 miesiace to wrocilam do biegania. obecnie (22 ms po porodzie) waze 58kg.

Gość Ewcia1903
jestem 4 miesiące po porodzie.przytułam 23 kg,po porodzie zeszło 10 kg,a teraz kolejne 5kg,waże 65 kg obecnie mam 172cm wzrostu,powiem wam ze ćwicze troszke codziennie dla zdrowia,tylko brzuch po cesarce został,ale jak patrze na moją kochaną córcie to nawet 40 kg więcej nie miałoby znaczenia:)do lata spokojnie dojde do formy,dużo spacerów da efekty:)Pozdrawiam

moja waga po porodzie spadła jak wyszłam ze szpitala zwazyłam sie w domu i ku zaskoczeniu juz wazyłam tyle co przed ciążą. wiec nie było problemu z kg.