Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lajna82

Komu podobają się siostry Grycan?

Polecane posty

A może jest tu jakiś ich "fan"? Czym wsławiły się az do tego stopnia, że piszą i nich w Gali

Gość drep
lodziary się wkręciły bo kasę mają ale nie długo będą brylować na scenie celebrytów bo nikt ich nie lubi do tego promują chorobliwą otyłość

Gość nikomu wyglądają jak
świnki :D

A ta najmłodsza z nich jest chorobliwie otyłą, nikt nie uświadomił matki że to szkodzi zdrowiu i grozi życiu dziecka? O jej rozwoju społecznym nie mówiąc? Zresztą, na pewno będzie mieć z uwagi na status rodziców masę koleżanek.

Gość drep
przecież to dziecko ma 15lat a wygląda na przeszło 30 i do tego ryj ma wymalowany jak prostytutka gdzie jest jej matka przecież może dostać cukrzycy

przestan, przeciez z tymi grycankami to jest chyba jakis zart ! nie wiem czym sie tu zachwycac? jak mozna promowac otylosc? bo NIE! one nie sa normalne, one sa OTYLE i to chorobliwie, nie zdrowo otyle.

Gość drep
na pudelku czytałam że ta ruda powiedziała że nosi ubrania w rozmiarze 40 same siebie oszukują

Gość Poconacoo
brzydkie....najładniejsza matka- szczególnie na żywo to widać. były u mnie w domu kiedyś bo chciały ode mnie chihuahua kupić, ale wielce się oburzyły że ta którą wybrały już zamówiona była.