Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Aidemd

Dziwna znajomość z koleżanką, czy ktoś mi może powiedzieć o co jej chodzi ?

Polecane posty

Gość Aidemd

Pomóżcie mi rozgryźć pewną dziewczynę z którą znam się od dwóch lat.Mam 24 lata, ona ma teraz 19 lat, poznaliśmy się dwa lata temu zupełnie przypadkiem i zrodziła się z tego znajomość.Pisaliśmy dużo przez gadu gadu ale bez przesady, ona miała swoje życie ja swoje.Parę razy spotkaliśmy się na piwko, pizzę i wszystko super.Raz urwał nam się kontakt ale to z mojej winy bo wyjechałem za granicę.Wróciłem do kraju i napisałem, pogadaliśmy jak zwykle i wszystko fajnie.Pewnego razu na spotkaniu zapytałem jej czy nie chciałaby ze mną spróbować, dała sobie dwa dni do namysłu po czym powiedziała że bardzo by chciała.Byliśmy parę dni bo stwierdziła że jest między nami troszkę wysoka różnica i jej rodzicom to nie pasuje i nie daje rady z tym.Zrozumiałem ją i nasze kontakty były znowu koleżeńskie.Po jakimś czasie wylądowaliśmy w łóżku, kochaliśmy się parę godzin ale od razu było powiedziane że robimy to tylko dla przyjemności.Wszystko było fajnie, na drugi dzień normalnie rozmawialiśmy ale od tego czasu dziewczyna mnie zaczyna unikać, nie odpisuje, jak jestem dostępny na gg to nie pisze do mnie, jak ja do niej pisze to zazwyczaj nie ma czasu.Wszystko się to sypnęło przez ten seks tak jak by.Ona się nie chce i nie chciała angażować, nawet po seksie zapytałem ją o to ale powiedziała że jest spoko i luzik.Nie wiem dziwne to wszystko bardzo, czy ktoś mi może powiedzieć o co jej chodzi ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować