Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaklopotana

przychodnia za darmo szczepi na pneumokoki, rotawirusy

Polecane posty

Gość zaaklopotana

co w zamian za to chca?bo obawiam sie,ze nic za darmo nie ma, wie ktos??cos mi sie obilo, że to beda brac krew dziecka z żyly i badac prosze o pomc

U mnie szczepili za darmo na pneumokoki z przydziałów dla pracowników (przychodnia przy szpitalu wojskowym). W zamian trzeba było zapłacić 15 zł za wykonanie nadprogramowego szczepienia.

Gość Paczka działa tak, że
Chcą potestować nowości na osobnikach ludzkich. Jak się dziecku coś stanie, to 'Ooops! sorry, myśleliśmy ze sie uda' :o

Gość zaaklopotana
to nie polecacie???

ja swoje zaszczepiłam :) A nie możesz zapytać się na jakich warunkach mają być te szczepienia? Mnie bez pytania wyjaśniono skąd te ponadprogramowe, darmowe szczepienie. Liczą, że nie zapytasz i cichcem coś będą eksperymentować? Wątpię.

Gość ericaaa
Nie wiem szczepię tylko na śmiertelne choroby babcia dziecka by mnie zabiła gdybym ja tak szczepiła na wszystko Stale zasypuje mnie naukowymi badaniami na temat szczepionek I w sumie jest to jedno wielkie g dlatego wolę nie ryzykować!

Gość ericaaa
Nie wiem szczepię tylko na śmiertelne choroby babcia dziecka by mnie zabiła gdybym ja tak szczepiła na wszystko Stale zasypuje mnie naukowymi badaniami na temat szczepionek I w sumie jest to jedno wielkie g dlatego wolę nie ryzykować!

Gość ericaaa
Po za tym jednak wole myśleć trzeźwo: dziecko ma całe życie przed sobą,teraz naszpikuję je ołowiema później nauka do głowy wchodzić nie będzie. Zamiast nie pozostawać w tyle na 100% będzie jakimś głąbem podatnym na depresje. BRRRR jak żyć?