Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajja_a

Jak zaprojektować nową łazienkę

Polecane posty

Gość kajja_a

Nie mam koncepcji na nową łazienką...Ja ją urządzić od podstaw począwszy od kafelek. łazienka ma 4, 2 m2. Proszę o pomysły, z góry dziękuję

Gość ka_jka
najlepiej skorzystać z jakiegoś programu do projektowania, mogę Ci polecić program do projektowania wnętrz oferowany przez http://abrys.com.pl/fusion/produkty.html , charakteryzuje się możliwością wykonania projektów całych wnętrz, bazując nie tylko na elementach dostarczonych z programem, ale też udostępnianych w Internecie.

Gość Juliette80
hej, dzieki za linki :) sama także wlasnie planuję robienie lazienki, mam tylko wstepną koncepcje (elegancki, włoski styl, duzo drewnianych dodatkow, klimatycznie) i szukam inspiracji i podpowiedzi :) jakie plytki radzilibyscie w takim wnętrzu? mam tez problem z armaturą, jak na razie zdecydowalam sie tylko na wybór umywalek od kalvaro (mają sliczne, wykonane z drewna ktore wyglada jak surowe) i wiem, że chciałabym tak duże lustra w oprawie w stylu barokowym oraz dużą, narozna wannę... Please, help, bo na tym moja wizja się na razie kończy! :D