Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda79et

Mozecie ocenic to co dzisiaj zjadłam?

Polecane posty

Gość magda79et

dzisiaj mialam napad na białko i cala zapchana sie czuje rano zjadlam serek wiejski 200gram popoludniu tez serek wiejski 200g wieczorem o 18stej twarog chudy 200g a przed chwila to normalnie masakra :-( zjadlam UWAGA 500gram serka wiejskiego i 100gram twarogu chudego i 700gram ananasa swiezego , tego ananasa zjadlam prawie calego az jezyk mnie szczypie tylko plaster zostawilam na sniadanie niby zdrowo ale mam wyrzuty sumienia ze przed snem tak sie objadlam

Masakra. Dieta białkowa jest równie sensowna jak jedzenie nasączonych wacików albo nawet bardziej szkodliwa - waciki nie zawierają białka i nie rozwalą Ci nerek ani wątroby ;) Twaróg chudy ma tyle wspólnego z twarogiem co parówka z mięsem. Ananas sam w sobie jest zdrowy, ale proszę Cię... nie 3/4 kg ;p

:D nic się nie martw, pewnie twój organizm potrzebował białka. ;) Serek wiejski zawiera ok 10g białka na 100g, twarog ok 20g. Czyli w sumie zjadłas jakieś 150g białka. Raz na jakiś czas taka dawka nie zaszkodzi :P byle nie codziennie :D Przeanalizuj swoje menu jeżeli masz takie jazdy smakowe częściej :D

Żygać będziesz tymi serkami niedługo i rzucisz się na cokolwiek. Przytyjesz dwa razy tyle. Wiem to po sobie. Nie mozna żyć na samych serkach i jogurtach bo to się kuźwa potem odbija i chce Ci się wszystkiego...