Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b e z n a z w y 1 2 3.

Odpowiedzcie mi do jasnej ciasnej

Polecane posty

Jak by ktośwam tak pisał to jakbyście zareagowały ? To fragmenty meili ------------------------------------------- Jest pani wjątkową kobieta i malo jest takich kobiet na świecie. Wiesz czym sie rozni szmata od kobiety? Tym ze kobieta sie szanuje Wiec sie ceń i wiedz żę na tym świecje jest gdzieś ta połóweczka. Nie szukaj faceta by z nim być ale by go kochać Chce pani schudnąć by poderwać faceta. Niby nie na sex co wydaje sie nie logiczne. A gdy go pani zdobędzie będzie pani wciaz sie dla niego poswiecac?? Idealne cialo obiadek i coś jeszcze? I na tym ma polegać związek?? Nie pomyślała pani nigdy że facetowi w d.. sie poprzewracało? I co będzie się pani głodować idealne ciało. A po 40 co śmierć Albo mąż odejdzie bo nie ładna Istnieją miliony kobiet ładniejszychale i miliony brzydszych. Taka jak pani jest tylko jedna. kobieta to nie zawieszenie przednio tylne Więc mówić sobie że jestem najlepsza wyjątkowa że wiele kobiet może mi zazdrościć i że jestem na tyle wyjątkowa i am na tyle dobrze w głowie żę znajdę kogoś. Patrzac na pustak widzisz w nim dziurę a dziura to nie kobieta. W wieku 20 lat jesteś sexi a potem chylisz się ku ziemi taka kolej rzeczy więc niech pani będzie sobą jedyną i wyjątkową.

up up up

na kafe nie można liczyć na odpowiedź :(

ani jednej odpowiedzi

Gość GRASSSUNIAA
hej, no więc stronka się nie zgadza, ale spróbuje Ci odpisać. Wszystko zależy od tego, kto to napisał, chyba bym pomyślała, że jestem zbyt naiwna, i zbyt dobra, dla obecnego partnera, i ktoś próbuje mi otworzyć oczy? W sumie sama jestem w podobnej sytuacji do opisanej, choć jestem młoda, to zbyt ulegam facetowi, zbyt się poświęcam i zbyt przejmuje, a on niczego nie docenia. Chciałabym dostać takiego maila od jakiegoś faceta, który nie widzi we mnie tylko praczki, sprzątaczki, kucharki i prostytutki, a prawdziwą kobiete :)

Ostatni raz ponawiam

Gość kobieta lat 26
Mam wrazenie ze autorem maili jest stary zbok.

autorem jest dwudziestoparoletni chłopak

Gość kobieta lat 26
Jak mlody to jeszcze gorzej... Przeleciec chce doswiadczona kobiete? Prostackie teksty... I te podteksty na tle sexualnym:o niesmaczne:o Pisze jak do naiwniaczki ktora ma niskie poczucie wlasnej wartosci i zlapie sie na bylejakie komplementy.

uznałabym, że to dureń, który nawet zdania skleić nie potrafi. Jakiś tekst z HH. Okropne.

Z czego teksty ??

Gość ECH............
12skizto

Gość ECH............
Mi się wydają te teksty miłe... I pozytywne że coś czuje do ciebie i szanuje cie. Ale ja jestem tylko facetem