Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donar

Ciąża POMOCY

Polecane posty

Gość Donar

Czesc mam na Imie Jakub i mam 26 lat.Uprawialem seks wiele razy tylko jakos teraz sie zawachalem.... Ona miala okres i brala tabletki i miala jakas przerwe ze prawie w ogole jej krew nie leciala i w tym czasie uprawialem z nia seks oczywiscie szczytowalem w srodku i teraz pytanie czy moze zajsc w ciaze?? Sory za bledy ale nie mieszkam w polsce od 15 lat :)

"Ona miala okres i brala tabletki" Taki duży chłopiec, taki doświadczony w seksie, a pojęcia o działaniu tabletek nie ma. 😴

Gość DOnar
ja wiem jak dzialaja tabletki tylko chce sie dowiedziec czy sa duze szanse ze zajdzie w ciaze prosze nie odpisywac glupich odpowiedzi tylko chce wiedziec tak czy nie jak tak to ile % nie wiem ale nie odpowiedzy typu taki duzo ojojoj

Skoro bierze tabletki i zakładając,że regularnie to jest tez zabezpieczona w czasie przerwy (wtedy ma krwawienie), ale musi wziąść tabletkę po 7 dniach, czyli 8 dnia. Jeśli nie weźmie to może zajść w ciążę.

Skoro zadajesz takie pytanie to nie wiesz jak działają tabletki. 🖐️ Szanse na ciążę to 47,398236718%. 🖐️