Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżasmina_22

Dlaczego facet opowiada mi o tym że jakaś go podrywała?

Polecane posty

Gość dżasmina_22

chce żebym była zazdrosna czy o co może chodzić?

Gość waris2011
bo tacy sa faceci....podoba im sie jak go baby adoruja... nie rozumiem takiego podejscia...najgorsze jest to , ze pozniej opowiada swojej dziewczynie co i jak... troche pokory Panowie

Gość dżasmina_22
no ja własnie kompletnie nie wiem po co mi to opowiada. Udałam niezainteresowana tym i już. No bo co mialam odpowiedziec? Świetnie, ciesze sie ze ktos cie podrywa :o

Gość Tereska1234
Nic dobrego to nie wróży jak facet tak się przechwala. Uważam, że ma się za nie wiadomo kogo.

Bo się chwali i chce Ci tak jagby przypomniec ,ż ejakiego to nie masz faceta ,że mógłby mieć kazżda , tyle ; )

Gość Tereska1234
Tak zwykły frajer. Uciekaj od niego

mam ten sam problem, tylko, że mój flirtował sb z tymi panienkami, co dowiedziałam sie po kilku miesiacach..

mam ten sam problem, tylko, że mój flirtował sb z tymi panienkami, co dowiedziałam sie po kilku miesiacach..

Gość different***
A może czuje się nieatrakcyjny,znałem kiedyś jedną kobitę co zawsze zmyślała jakieś sytuacje,że ja podrywają,zaczepiają jacyś kolesie np jak przychodziła do pabu,imprezę to zawsze opowiadała: jak szłam do was to jacyś goście....... Była nieatrakcyjna i każdy miał z niej polewkę niezłą,dowiedziała się o tym że się z niej śmiejemy i zmieniła towarzystwo:D

Pewnie chce wzbudzić zazdrość. Ci, co czują się niedowartościowani, tak często czynią... Tylko, że to droga do nikąd :) Witam nocnie :)

Gość Jacekkkkkk
Też może czuć się niedowartościowany fakt, ale do tego czuję się za kogoś ważnego. Takie dwie rzeczy mogą iść ze sobą w parze. Mężczyzna który się tak zachowuje ma coś z psychiką. Chwalić to się może do kolegów, a nie do Ciebie. Pewny siebie mężczyzna nie musi robić takich rzeczy bo wie, że ma powodzenie.

Gość kawaqwerty
To początek końca.

kawaqwerty masz rację, i to szybkiego końca, bo kobiete to szybko znudzi. Jacekkkkkk , nic dodać, nic ująć. Sama, był czas,że się nad tym zastanawiałam, i byłam karmiona takimi rewelacjami. Ale szybko rozpoznałam grę i podziękowałam. Tak, często czynią Ci, którzy zbyt długo w necie siedzą, i nie potrafią rozróżnić świata rzeczywistego, od wirtualnego. Ale życie idzie naprzód :)