Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorzka 33

owsianka na mleku czekoladowym, co sądzicie?

Polecane posty

Gość gorzka 33

Czy taka owsianka z dodatkiem banana jest w miarę zdrowa i nadaje się przy odchudzaniu?

Gość martaaa aaaa aa
chyba na srakę :O

mleko czekoladowe samo w sobie jest samą chemią. no chyba ze zrobisz je sama do mleka dodaj kilka kostek czekolady i cukier i wtedy dodoaj platki owsiane i banana . w innym przypadku kiedy kupujesz je w sklepie jest na 100 % niezdrowe

Gość gorzka 33
no tak nie jest zdrowa, ale w sumie mi nie zalezy na tym by była zdrowa tylko by była nietucząca, źle zadałam może swoje pytanie. wiem że to wiąże się ze sobą ale moze jednak to mleko nie będzie przeszkodą w odchudzaniu?

mleko czekoladowe ma bardzo duzo cukrów oprawie same cukry przeczytaj na opakowaniu platki owsiane takmsamo to same weglowodany i banan równiez. to nie jest ani zdrowe ani odchudzajace. jak chcesz jesc odchudzajace platki owsianer to jedz je robione na wodzie albo mleku o,5 % bez cukru ewentualnie dodaj zurawine orzechy pestki dyni czy slonecznika albo troche podkreslam troche rodzynek

Gość lady spod lady
jedząc 1ednego banana i zmierz sobie cukier przed zjedzeniem i po zjedzeniu ,nawet 50 jednostek ci może podskoczyć cukier,a czekoladowe masło to sama chemia szkoda zdrowia ja jadlem czekolady i zachorowalam

Gość lady spod lady
żurawina ,rodzynki ,mienta ,kakao jak nie ma za dużo sirodkóe hemicznyh typu E

Sądzimy, że jeżeli Twoim celem jest zbudowanie masy to powinnaś jeść taką owsiankę 6 razy dziennie ;) Tragedia.