kicia0729 0 Napisano Luty 23, 2012 Mam taki problem z moim chłopakiem kocham sie praktycznie dzien w dzien przez rok nawet w okres bez zabezpieczenia 2 razy nie zdazył do konca wyciagnac ze mnie a raz skonczył ale w ciazy nie jestem dodam ze w przeszłosci leczyłam sie z 13 lat na nerki ,mam niereguralne miesiaczki raz cały miesiac a teraz po dwa dni trzy skapy do tego bardzo mnie boli podczas okresu i przed czy moge nie muc miec dzieci? prosze o pomoc martwie sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjhdskahdkahsdkasd Napisano Luty 24, 2012 idz do ginekologa, skad my mamy wiedziec? to rzeczywiscie niepokojace, masz rozregulowane hormony, powinnas zrobic badania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Helgaa1 Napisano Luty 24, 2012 Ktos słusznie radzi. Ja cykle miałam regularne, a mimo to gosporadka hormonalna w gruzach... Więc najlepiej wybierz się do lekarza, powiedz o swoich obawach, zleci pewnie wykonanie podstawowych badań, da coś na regulację cykli i będzie dobrze. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach