Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kana.de

CO ROBIC?

Polecane posty

Gość porady domowe
a jezeli nie odejdziesz bo załoze sie ze nie to :::: zmienisz sie w szpiega wariata o niczym nie bedziesz myslec tylko siedzie na forach stronkach itp i sprawdzac , szukac i tropic, zaniedbasz siebie i dziecko za pare lat on bedzie chcaił sie rozwiesc a ty juz bedziesz stara i zaniedbana on znajdzie młodą lake z profilu randkowego i the end

Gość vfdfghhjj
LICZĄ SIĘ CZYNY, A NIE SŁOWA.

Gość andzela tabasko
autorko, a czego ty szukalas na portalach randkowych,ze go znalazlas? z premedytacja swojego emza, czy moze przypadkiem odkrylas,ze on tam jest?

wspolczujeci dziewczyno, sposob w jaki sama siebie traktujesz, jak jakas sierotke marysie w sytuacjii bez wyjscia latwo przewidziec twoja przyszlosc. ty poslusznie bedziesz siedziec w domu, prac mu brudne gacie i szykowac kanapki z salcesonem do roboty, a on bedzie ruchal inne panienki na boku. nawet jak jestes ladna, to przestalas sie mu podobac

to ze poprzez romanse potrzebuje potwierdzenia swojej wartosci, nie tlumaczy tego w jaki sposob traktuje swoja kobiete. kurde tylko polscy mezczyzni sa takimi frajerami, ktorzy nie potrafia dbac o kobiete. nie mowie ze wszyscy, ale masy. Tyle tu zakompleksionych ludzi

nie wyobraża sobie życia bez ciebie bo kto wypierze, ugotuje i w nocy sie czasem przyda (może z braku laku) przykre to jest :o nie brnij w to dalej, jego zachowanie jednak o czymś świadczy a gadanie to tylko gadanie.....

Gość kana.de
Teraz to juz nie wiem czy dobrze zrobiłam. pozyjemy, zobaczymy. na razie mam ochote spakowac mu walizki.

Gość On cie nie szanuje
Dziewczyno spakuj mu te walizki i to jak najszybciej. Z tego co piszesz jasno wynika, ze on przestal cie szanowac.

Gość to ona siebie
nie sz\anuje i nikt jej nie bedzie jesli nie zacznie

Gość ggdgdgdg
A Ty myslisz, ze zagranica nie przygarnal sobie jekiejs lali? To sie mylisz, mieszkam zagranica i widze, co sie dzieje. Moja kolezanka ostatnio przyznala mi sie, ze zdradzila faceta (mieszkaja razem), gdy on wyszedl do sklepu (!) A o czym swiadczy fakt, ze w towarzystwie on Cie olewa i jescze za innymi sie oglada? Na pewno baaardzo Cie kocha :P A jestes mu potrzebna wlasnie do sprzatania, gotowania, zajmowania sie dzieckiem ! Otworz oczy ! Ale widze Twa przyszlosc-on teraz pojdzie w zaparte, urobi Cie, Ty z nim zostaniesz i dalej bedzie sobie z ciebie lecial-tym razem bardziej uwazajac, zebys niczego nie odkryla :(