Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwira33

ciaza

Polecane posty

Gość elwira33

Witam was, Czy jest w stanie ktos mi pomoc? 25 stycznia mialam okres, 12 lutego kochalam sie z chlopakiem i okresu nadal nie dostalam. Robilam test ale wyszedl negatywny? czy mozliwa jest ciaza?

Gość elwira33
pomoze ktos?

Jak masz np 30 -31 dniowy cykl to na test może być jeszcze za wcześnie. Jak za 2/3 dni okres nie przyjdzie ponownie zrób test.

Gość elwira33
no wlasciwie to mam bole brzucha jak przed okresem. mozliwe, ze moje cykle sa troche dluzsze niz 28 dni. w grudniu tez mialam okres 25 i styczen tak samo. do tego jestem przeziebiona, czy to ma jakis wplyw?

Może mieć , ale równie dobrze mogłaś zajść w ciążę. 21 dzień cyklu może być płodny.

Gość elwira33
nawet jezeli byl to stosunek przerywany?

Gość elwiraa33
odpowie ktos?

nie do konca rozumiem-jutro masz termin okresu,a juz stekasz,ze sie spoznia i ciaza? poczekaj jeszcze z 5 dni:) mowie z doswiadczenia:)

Gość elwiraa33
bo sama nie wiem kiedy ten okres powinien byc, w grudniu byl 25 i w styczniu tak samo, kompletnie sie na tym nie znam :(

Gość elwiraa33
pomoze ktos?

Gość głupie laski mnie wkurzają
Boże czemu laski ubzdurały sobie że okres powinny mieć np 25 dnia każdego miesiąca ?! Liczyć nie umiesz ?! Cykl trwa około 28 dni a skoro każdy miesiąc ma inną ilość dni, to już po dwóch trzech miesiacach ta różnica jest na tyle duża że nie ma szans by okres był w tym samym dniu miesiaca co np w styczniu myślenie nie boli

Gość elwiraa33
ja nic sobie nie ubzduralam, po prostu pisze jak bylo w ostatnich dwoch miesiacach, myslalam ze znajdzie sie ktos kto ma cos madrego do powiedzenia, a nie jakies beznadziejne komentarze.

Gość kamaaaq
nie wydaje mi sie zeby to byla ciaza, wbrew pozorom nie tak latwo zajsc w ciaze. co sadzicie?

Gość elwiraa33
dziewczyny, poradzicie cos\?