Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaaaaaaaaaaa

Facet mnie szpieguje!!!!!!

Polecane posty

Dzisiaj zobaczyłam, że kilka dni temu mój facet grzebał mi w komputerze...od plików z moimi prywatnymi zdjęciami, dokumentami, aż po strony gdzie się udzielam, przejrzał wszystkie wpisy na różnych forach(prywatne sprawy o których nie chciałam z nim rozmawiać. Zobaczył WSZYSTKO. strasznie się zdenerwowałam,nie wiem jak z nim o tym rozmawiać, myśle tylko o tym, że mnie zawiódł i nie chcę już z nim być.

chyba go pierdolnę w ten jego tłusty łeb ! :o

Gość Nie paryżanka...
jak to sprawdzilas, ze widzial twoja historie w kompie? otwieral te strony? zaloz sobie haslo na kompa i po problemie.

Nie, po prostu umiem czytać z moczu.:o

nie mieszkamy razem, ale byl u mnie na noc. Ja siedzialam w innym pokoju a on przegladal moje rzeczy.... pozniej w historii chcialam znalezc strone ktora mi zamknal a tam niespodzianka to zajrzalam tez do ostatnio otwieranych dokumentow i to samo......

Wiesz co on Ci nie ufa! Albo już kiedyś go jakaś dziewczyna zraniła i nie potrafi zaufać albo Ty mu sie wydajesz nie pewna bo coś zrobiłaś już albo poprostu nie chce Cię stracić lub jest choro zazdrosny! Opcji jest wiele. Nie którzy uważają że jeżeli sie jest razem to przecież nie powinno sie mieć żadnych ale to żadnych tajemnic! Więc uważają że przeglądanie tele, szczególnie w tych czasach fb, nk, pocztę czy innych uważa za normalne! Jeżeli będziesz sie miotac i kłócić zapyta masz coś do ukrycia? Niestety sytuacja bez wyjścia albo zgodzisz sie na takie numery które Ci sie w głowie nie mieszczą albo powiedz papa! Z tym nie wygrasz!

zahasluj wszystkie foldery a stworz jeden z jakims smiesznym zdjeciem i podpisem tak, zeby wiedzial, ze odkrylas co zrobil :P