Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eswdqwe

ha ha bartus odmowil skladania zeznan

Polecane posty

Gość eswdqwe

teraz sra w gacie, ze wyjdzie na jaw ze bral w tym wszystkim udzial :o

Gość grubasita
To było wiadome od początku. Jak 24 stycznia ich oboje zobaczyłam w TV, wiedziałam, że to ściema.

Gość monika23,
ten cytat jest bardzo wymowny Zastanawiające jest to, że małżonkowie nie dzwonili do siebie, gdy się rozstali. Katarzyna W. idąc do parku i ukrywając zwłoki dziecka, nie miała ze sobą telefonu komórkowego. To potwierdziły logowania telefonu do tzw. BTS-ów. Czy zrobiła to celowo? Skąd wzięła telefon, gdy odebrała telefon od męża, gdy leżała już na chodniku przy ul. Legionów koło domu swoich rodziców, gdy było już po wszystkim?

Gość monika23,
i ten cytat również raczej prawdą : Dariusz Loranty (46 l.) kryminolog, negocjator policyjny i biegły sądowy z Warszawy. Katarzyna wzięła na siebie całą winę. Tak najczęściej robią kobiety, jeśli dochodzi do wypadku dziecka np. w czasie szarpaniny między ojcem i matką. Sądzę, że to właśnie w takiej sytuacji dziecko upadło na podłogę.

Gość grubasita
Jedno mnie zastanawia: skoro nie miała telefonu, to jak niby po drodze dzwoniła do brata?

Gość maszbaboplacek
ha ja przez caly czas tak uwazalem ze on tez brał w tym udzial ona go kryje bo to jej bobas sie wyzlizgnol. Najgorsza wersja by było gdyby oni zlorzyli te dziecko w ofierze ku czci sw Moniki.

Gość maszbaboplacek
Moze bral w tym udzial nie tylko bartus ale i jej brat? moze ona tego gruzu nie trzymala? tylko ona jako jedyna pekła i sie wygadała a badania wariograficzne wyszły dla niego pozytywnie bo byc moze szukal w necie jak oszukac wariograf?