Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ChiliRose

gruziński masaż antycellulitowy!!!DZIAŁA

Polecane posty

Witam :) chciałam się pochwalić moim nowym odkryciem. Wiadomo lato coraz bliżej, niedługo trzeba będzie się rozebrać a ja wyglądam i czuje się jak pomarańcza. Masaż poleciła mi przyjaciółka wiec postanowiłam spróbować. Moje uda wyglądały już tragicznie a po kilku takich masażach naprawdę widzę różnice! skóra jest dużo gładsza a dodatkowo zmniejszył się obwód udek :D co prawda sam masaż w sobie trochę boli i wyłażą po nich siniaki ale warto. Będę kontynuować aż to całkowitego unicestwienia tego cholerstwa. Masaż wykonuje rodowita Gruzinka, przemiła babeczka. Ja masuję się we Wrocławiu, ale z tego co wiem to ona jeszcze w Legnicy pracuje. Trzeba troszeczkę poczekać na wolny termin wiec najlepiej po 1 wizycie zapisać się na kilka następnych. aha. wspomniałam jej o metodzie z odkurzaczem, o której tu wyczytałam, ale tylko popukała się w głowę :D pozdrawiam ;*

Gość Pfeifer
a mozesz podac namiary gdzie ta pani masuje we wrocławiu? Bo chętnie bym sprobowała ;)

wybaczcie, zupełnie zapomniałam o tej dość istotnej kwestii ;p P. Andżelika, masuje w salonie BIOLINE przy ul. komandorskiej. tel. 71 783 58 08

Gość gość
Skorzystałam z polecenia ChiliRose rok temu i była to bardzo dobra decyzja. Pani Andżelika jest osobą kompetentną a masaże bardzo dobrze wspomagają inne naturalne sposoby na szczupłą sylwetkę (dieta, ruch). Polecam zabrać ze sobą olejek do masażu antycellulitowy receptury Babuszki Agafji (można kupić w Polsce).

Gość gość
Pani Andżelika jest we wtorki i w piątki we Wrocławiu. Najlepiej zadzwonić wcześniej i się zapisać. Salon BIOLINE: http://kosmetyka-wroclaw.com/ Komandorska 53L Telefon: 71 783 58 08 Telefon: 531 268 399 E-mail: bioline53L@gmail.com Z tego co wiem nadal przyjmuje również w Legnicy.

Gość gość
po prostu super efekty.polecam .

Gość gość
Autorski masaz w tygodnie -5 sm.w obwodzie. wtorki i piątki .Wroclaw -Drobnera 36. 509902174)))