Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

odchudzająca_się

zaczęłam walkę z kg od wczoraj. Kto dołączy??

Polecane posty

Witaj myszula_21 ;)) Ciesze się ze do nas dołączysz;) wpadaj często i zdawaj relacje ze swojej dietki;) masz już jakąś konkretna wybraną ?? a twój mąż wie ze masz zamiar zacząć odchudzanie ? może razem z tobą przejdzie na zdrowe żywienie ;) najgorzej jest zacząć ;) ale damy rade ! :D a do jakiej wagi masz zamiar zejść ? ja dziś już po drugim posiłku ;) na sniadanko jadłam sucharki sa niskokaloryczne i z zawartością błonnika. jeden sucharek 20 kcal to naprawdę mało;) więc zjadlam 2 sucharki z serkiem białym chudym z jogurtem go robie i z cebulka;) i szklanka soku ze świezych marchwi i jabłek ;) a drugi posiłek pół wiejskiego twarożku ze szczypiorkiem i z jednym plasterkiem szynki z indyka;) na obiadek filet z ryby z piekarnika ziemniaczki pieczone z carry i ziołami z piekarniczka oczywiście i buraczki z cebulką ;d więc pychotka się zapowiada;) przepis na filet rybny podałam juz wcześniej;) jesli któraś by chciała ;)

Gość Kasia160G
U mnie dziś nie najgorzej, udało mi się uniknąć słodyczy, czeka mnie jeszcze 30 min ćwiczeń. W ciągu najbliższego tygodnia postaram się w końcu przejść na dietę 1100 kcal bo jak na razie daleko mi do tego.

Gość Kasia160G
:)

Mogę się przyłączyć? Postanowiłam w czasie postu zrzucić kilka nadprogramowych kilogramów resztę mam nadzieję też zrzucić :) od 3 dni skacze na skakance pomalutku bo kondycja nie ta i zakwasy masakryczne:) Planuje diete SB od poniedzialku. A na chwilę obecną zero słodyczy, gazowanego, alkoholu i trochę ruchu:)

witajcie:) witam nowa kolezanke:) ja juz po 1 i 2 snaidaniu :) potem wybieram sie z pieskiem na spacer a potem obiad :) co u was???

Gość odchudzajaca_się
ja tez bylam na spacerku;) u mnie dobrze;) na kolacje kupilam krokiety ze szpinakiem nie moglam sie oprzec i sprobuje ;) zjem 1.5 krokieta to z 200 kcl okolo ;) a gdzie reszta dziewczyn ? czyżby się poddały?;(

ja tez bylam na spacerku u mnie dobrze na kolacje kupilam krokiety ze szpinakiem nie moglam sie oprzec i sprobuje zjem 1.5 krokieta to z 200 kcl okolo a gdzie reszta dziewczyn ? czyżby się poddały?;(

czesc :) ja pzreszalm na sb i jestem mega zadowolona , dzis moj 3 dzien :) chodze najedzona i nie mysle o podjadaniu :) zreszta bylam na niej ponad 4 lata temu :)