Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbxfcbcxfn fn

Czy warto iść do ginekologa nfz?

Polecane posty

Gość gbxfcbcxfn fn

Od ostatniej wizyty minęło jakieś 2 lata więc doszłam do wniosku, że warto się przebadać. Zawsze chodziłam na wizyty prywatne ale zastanawiam się czy nie pójść pierwszy raz na kase chorych. Jak taki lekarz traktuje pacjenta? Myślicie, że warto? Jakie są Wasze doświadczenia?

Gość Kathrinaaa
sa rozni lekarze i nawet prywatnie mozesz trafic na takiego ktory nie bedzie Tobie odowiadal.Ja chodze na NFZ i jestem zadowolona.

Ja nadał chodzę prywatnie ,raz byłam w przychodni kupę lat temu i pani doktor do której jeszcze przed wizytą w przychodni chodziłam prywatnie była bardzo nie miła ,bardzo niedelikatna z głupimi tekstami ,typu nie opalaj się bo masz na mordzie plamy ,kurczę tak się odzywa lekarz .Teraz mam fajną lekarkę z którą mogę pogadać o wszystko spytać w przychodni większość ginekologów ma pacjentkę za nic ,wie się słyszy że doktor jest super ale jak płacisz a w przychodni buc ,oczywiście są i wyjątki.

Gość piosenki
warto... rozni sa lekarze nawet prywatnie moze cie potraktowac okropnie Znam to z autopsji :( Czasem na nfz sa fajni lekarze wiec idz i zobacz :)