Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laura c.

zamykanie naczynek laserem

Polecane posty

ile takich zabiegów należy powtórzyć aby osiągnąć efekt czystej skóry

nie no bez jakiegoś szału pojedyncze nitki na skrzydełkach nosa i jeden policzek tak skromnie

musztarda - o to mi chodź ponieważ mam wątpliwości że mnie chce Pani troszkę wyprać z kasy powiedziała mi że 5 zabiegów

Wiesz co.. różne są pewnie różne lasery. Ja byłam u lekarza, strzelił mi kilka razy w miejsce, gdzie miałam pęknięte naczynka i po zabiegu.

jeżeli tak skromnie to wystarczy jeden, max dwa zabiegi, chyba że ci zrobi niedokładnie, żeby jak sama piszesz wydoic kasę.

i co mam jej powiedzieć że dowiadywałam się gdzie indziej i robią po 1-2 głupio tak nie, jeszcze mnie prądem po nosie pokopie za to :) a i jeszcze ile zapłaciłyście mile panie ?

jesli nie masz do niej zaufania to zapytaj u innego dermatologa, ja niestety mam skłonność do pękających naczynek i chodzę regularnie raz w roku, koszt zależy od partii twarzy, ja ostatnio usuwałam z nosa i policzków (ok. 350zł)

Gość podziekuj rodzicom
a chodzicie do dermatologow ?czy do klinik ? jakim laserem mialyscie robione ? IPL? czy jagowo nedymowym ? czy gemini ? zostaja blizny slady? przez jaki czas?

u mnie to jest centrum urody , jest kosmetolog po studiach i chirurg i mają razem takie coś