Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kerii

Dukan

Polecane posty

Gość Kerii

Witam jestem na Dukanie 8 mięsiecy schudłam21 kilo i wcale nie czuję sie słaba nie wypadają mi włosy wrecz odwrotnie czuję się żywa i zdrowa i św wygladam polecam tą diete:))

Gość gratuluje z calego serca!
ja na dukanie schudlam w 4 miesiace 12,5 kg. nie czulam glodu, nie wypadaly mi wlosy, ogolnie mialam sie dobrze. Wage trzymam do dzis - pół roku "po".

Gość cześć dziewczyny;-)
Byłam na dukanie 2lata temu. W ciągu 3 m-cy schudłam jakieś 15,16 kg. No,ale stresy,pociąg do słodyczy i mąż-łasuch zrobiło swoje. Stanęłam na wadze i ... 79.7 kg (170cm). Ponad 20 na plus! Wróciłam do dukana od ok 04.02. zeszło narazie 4kg. Słabo:-(. No ale,grzechów mam sporo,a w sobotę byłam w knajpie:-(. Jeśli nie zajdę w ciążę, dodam jeszczę siłownie albo vacu co drugi dzień. Dałam sobie czas do połowy sierpnia.

Gość Kerii
Dasz rade ja ważyłam 79 kilo przy 156 teraz jestem szczęśliwa ważę 57 i czuję się świetnie ale wyrzeczeń naprawdę dużo trzeba mieć silną wole na dukana pozdrawiam dziewczyny:)))

Gość 283784766
czesc ja mam 5 kg do schudniecia i zaczynam od 3 fazy . tak juz to przerabialam i schudłam w miesiac 4 kg , bylo to 5 lat temu , teraz powtorka zobaczymy co i jak tym razem