Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dass

krwawienie podczas brania tabletek.

Polecane posty

Gość dass

Proszę was o radę. Biorę tabletki cilest od okolo 8 miesiecy, nigdy nie mialam zadnych problemow, krwawien itp. W tym miesiącu nie zrobilam przerwy miedzy tabletkami, jestem w 2 tygodniu zazywania tabletek (z 2 opakowania) i dzis dostalam plamienia.. najpierw bylo brazowe a teraz jest zwyklym lekkim krwawieniem. Do tego brzuch boli mnie tak jak na okres. Nigdy wcześniej nic takiego mi sie nie stalo, dodam, ze w te wakacje tez raz nie zrobilam przerwy miedzy opakowaniami i nie wystapilo krwawienie ani zadne inne dolegliwosci. Nie pominelam zadnej tabletki, wszystko przyjmowalam tak jak powinnam. Czym moze byc to krwawienie spowodowane?

Gość tak sie zdarza kiedy
nie robisz przerwy i jest to zupelnie normalne. Zajrzyj do ulotki. Owe plamienie moze trwac do kolejnej przerwy...

Gość dass
W ulotce nie ma nic na ten temat, pisze tylko o mozliwych krwawieniach w pierwszych 3 cyklach, co mnie nie dotyczy. Poza tym skoro raz juz nie robilam przerwy miedzy tabletkami i nie mialam problemow to dlaczego takowe wystapily teraz. Po to nie robilam przerwy zeby nie miec okresu a nie przez 2 tyg go miec wrr ;< mam nadzieje,ze ciąża w takim wypadku jest wykluczona?

Gość tak sie zdarza kiedy
w moich jest opisany taki przypadek ;) jak i to, zeby sie nie przejmowac. Sprobowalam tak tylko raz, gdy nie chcialam krwawic nad morzem, w czasie wakacji. No to pozniej mialam 3 tyg.plamienia :o nic sie zlego nie dzieje, zabezpieczenie tez dziala. To tylko kwestia "kosmetyczna"....