Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryytykantkaa

jak czesto do lekarza?

Polecane posty

Gość kryytykantkaa

Czytalam, ze w ostatnich dwoch miesiacach ciazy, chodzi sie do gina ok raz na 2 tyg, a juz w tym calkiem ostatnim okresie to nawet co 2 dni. I ja sie zastanawiam - jak co 2 dni to za kazdym razem sie placi tyle co na normalnej wizycie ( ja 80 zł) ?

Gość Zouo
co drugi dzień nie chodziłam, co tydz owszem. Pewnie płaci się za każdą wizytę.

Gość wampirzyca5555
Mi pod koniec ciąży gin kazała przychodzić nie co 2tyg. a co 4.. nie zdążyłam nawet :)

Gość co 2 dni???
co 2 tygodnie w ostatnich 2 miesiącach??? a coś się dzieje niepokojącego u Ciebie? chyba ktoś chce Cię raczej naciagnąć na kasę:O

ja też chodziłam co 4 tygodnie, ostatnią wizytę mialam w 37 tygodniu, gdybym przekroczyła termin porodu to miałam dzwonić i się umawiać. Urodziłam dzień po terminie więc nawet nie dzwoniłam i przy okazji zaoszczędziłam 120zł :P

poza tym mało który lekarz ma czas żeby przyjmować tą samą pacjentkę tak często jeśli jej ciąża nie jest zagrożona.

Gość wampirzyca5555
Ja chodziłam prywatnie i płaciłam 70zł, więc to nie zawsze tak jest, po prostu jak ktoś ma dużo pacjentek to nie ma czasu ich monitorować na okrągło, gdy z ciążą jest wszystko ok.

tez chodziłam pprywatnie placilam za wizyte 80 zl i normalnie chodzilam co 4 tygodnie..a po co mialam chodzic co 2 tygodnie albo co 2 dzien? ostatnia wizyte mialam w 37 tygodniu a urodzilam 15 dni po terminie tylko te 15 dni lezalam juz w szpitalu