Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppppppyytaaam

czy taka cena za te ubranka jest ok czy niebardzio????

Polecane posty

Gość tralalalalallalal
ja osobiscie bym tych rzeczy nie kupiła za ta cena a niektórych to wogóle i troche to wyprasuj może lepiej bedzie wygladac

Gość powinnas moim zdaniem
dokładniej opisac ubrania-tzn jakich są marek,poza tym fotki słabe są,wyprasuj te ciuszki ,ułóż ładnie,a sprzedasz ja na pewno-nie wiem czy za te 100zl,ale moze...

Gość a można kupic
pojedynczo?chciałabym bluze hello kitty-jesli tak to za ile?podaj @

Gość myślę ze dobra
ja tam bym je kupiła bo calkiem niezle ubranka. Komplety są ładne, bluza też, bluzeczka z kitty, a część rzeczy takich po domu. Tyle ze moja córka nosi już 116.

Nie wiem, zależy czy są zniszczone czy nie, na zdjęciu nie da sie tego zobaczyć. Zależy też ile kosztowały nowe. Ja zauważyłam że o wiele prędzej sprzedają sie ubranka wycenione wysoko, mniej więcej na 3/4 ceny za którą były kupione niż kiedy chce sie je sprzedać tanio. Ja tak np sprzedawałam ubranka po moim dziecku z Wójcika i innych podobnych.

Gość to tylko twoja sprawa
ja bym np nie dała 100zł za te ciuchy bo mi się nie podobają. Ale nie o to chodzi. Wychodzi troche ponad 3zł za szt, więc chyba nie jest to wygórowana cena, choć powiem Ci, że ludzie są naprawdę wybredni. Ja wystawiłam ok. 70szt. ciuchów dobrym stanie za 150zł i ciężko je sprzedać, bo ludziom za drogo. Każdy chciałby kupić jak najtaniej, a najlepiej dostać za darmo. Patrząc na inne aukcje i oferty nie wydaje mi się, aby była to zbyt wysoka cena

Bo to jest właśnie tak, że jak sprzedajesz tanio zlatują sie tacy co chcą jeszcze taniej i zawsze im będzie drogo :o a jak podniesiesz cenę zawsze sie sprzeda, czasem trwa to z miesiąc ale i tak warto poczekać :)

Jakoś wystawianie tych ciuchów mnie wkurza. Jak się nie sprzedadzą to je wywioze do jakiegos domu samotnej matki i oddam komuś kogo nie stać. Nie chcą brac trudno...Jakoś cierpliwości do tego nie mam

Gość jestem i czuwam
JA STWIERDZAM, ŻE ZA TYLE UBRANEK TO CENA POWINNA BYĆ WYŻSZA... UBRANKA DZIECIĘCE SĄ BARDZO DROGIE ZA TYLE RZECZY TO WIĘCEJ KASY !

Gość taka jedna mądrala12
na allegro za wiecej to sprzedaz. Tam takie paki z ubrankami nawet po 250 zl

Gość KLAUDIA_36
cenę masz za niską.Weź na szt wystaw.Bardziej się opłaca.I tak jak ktoś wyżej napisał opisz dokładniej

A ja np. nie chce zdierać kasy na używanych ubrankach moich dzieci. Ale widać ludzie szanować tego nie potrafią.

Gość KLAUDIA_36
Lisabet S Masz dużo racji.Handluję na Allegro.Wystawiam bluzeczkę za 6zł KT to nie zejdzie, bo tanio to pewnie szajs.A na aukcji od 1 zł osiąga cenę 12-16 zł i wtedy jest pozytyw, bo bluzeczka ładna i warta tych pieniędzy...

Gość ali9090
100 pln to nie jest wygórowana cena za więcej też powinny się sprzedać

Gdybym potrzebowała akurat, to bym kupiła za ta cenę :)

Gość fhfjtyjutu
nieprawda ja 24 sztuki ubranek w sietnym stanie,firmowki sprzedałam za 32 zl :-0 tyle ze nie wstawiałam za ta aukcje z wyróznieniem tylko na zwykla

no właśnie. na aukcje się boję, bo jak mam sprzedać za grosze to naprawde wolę oddać za darmo. Wysokich cen też dawać nie chcę. Wypośrodkowałam to i co?

Gość no to ustaw cene
minimalną,ale MUSISZ ZMIENIC FOTKI,bo te sa do kitu...

Gość llsm;z
są bardzo zwyczajne a pooglądaj jakie wystawiają fikuśne ciuszki inni? Uważam, że powinnaś obniżyć a najlepiej sprzedawać osobno - np. aukcja od 1zł albo 2zł