Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adaa123

Chcę zrewanżować się mojemu chłopakowi

Polecane posty

Hej.Do niedawna byłam dziewicą jednak straciłam dziewictwo z moim chłopakiem.Od około 2 miesięcy uprawiamy seks.Arek często zaspokaja mnie oralnie i jest w tym świetny.Ale on chyba chciałby czegoś więcej chociaż nic mi nie mówi.Problem w tym że ja nigdy nie robiłam loda i nie mam kompletnie o tym pojęcia a chciałabym urozmaicić nasze zabawy.I czy faceci naprawdę to lubią?Jak to zrobić by było mu dobrze? Oglądałam przeróżne filmy ale w większości z nich dziewczyna była po prostu szarpana za włosy a to za dużo.Liczę na pomocne rady

Gość byle coooo
rób tak dokładnie jak byś lizała loda

No i tu się mylisz bo przynajmniej dla mnie nie jest to takie łatwe.I domyśliłam się że mam mieć go w ustach ;) Ale co dalej ? Mam go jedynie "miętolić" w buzi?

Gość byle coooo
a potem ssij jak odkurzacz zelmeroski

Gość muszelka999
klęknij przed nim , zdejmij mu spodnie i delikatnie całuj go w okolicach penisa , kiedy się podniesie weź go w usta ssij , potem złap go u nasady i liż jego główkę , poruszaj ręką , potem weź go znów do ust , sama zobaczysz kiedy mu dobrze . i jak byś nie robiła za pierwszym razem to i tak będzie zadowolony jeśli chodź trochę się postarasz :)

Gość byle coooo
muszelka widać że jestes profesjonalistką

Gość jestem i czuwam
tylko nie gryź

dobra też się wypowiem jako że to lubię :P tak jak ktoś wyżej wspomniał możesz polizać jego jądra, mój to bardzo lubi, możesz je też lekko possać i spróbować objąć ustami tak mocno jak się da, oczywiście po jednym ;) lizanie i calowanie okolic krocza też jest ok, moj ostatnio lubi gdy pieszcze go najpierw reka, musisz mu napletek zsuwac i nasuwac na główkę - poinstruawał mnie ostatnio :P a potem delikatnie zaczynam lizac główkę, wędzidełko, i wkladam go głębiej i tak sobie jeżdze ustami w gore i w dol, szybciej, wolniej.. potem zazwyczaj biore go calego do ust az ląduje w moim gardle, moj facet uwielbia mnie tak bzykac, porusza wtedy biodrami a ja sobie go połykam.. i staram się nie udusić :D ogolnie rzecz biorac to fajna zabawa, mozesz powiedziec facetowi ze nigdy tego nie robilas, zeby Ci pomogl i byl delikatny. Enjoy :)

Gość muszelka999
jeśli pozwolisz mu jeszcze dodatkowo skończyć w ustach to zrewanżujesz mu się w 100 % :)

Grr ja dopiero o tym myslałam a nie zauważyłam kiedy on wszedł i czyta to wszystko.I już nie prosił.Zgodziłam się i już pobiegł pod prysznic.Grr boje się. Życzcie szczęścia ! ;p

Gość muszelka999
Adaaa dasz sobie radę :) napisz jak było . powodzenia

Wow nie było tak źle tylko buzia mnie boli od ssania.Ale nie wytrzymał zbyt długo xd .Ale było miło tylko musiałam wypluć bo w życiu nie przełknęłabym spermy ale on powiedział że to normalne.A no i prosił bym ubrała coś seksuśnego.A mam pytanie do jednej rzeczy.Bo było fajnie ale jak już dostał erekcji i zaczęłam to robić prosił bym ręce trzymała na jego pośladkach.Czy to normalne? xd

Gość muszelka999
po prostu wolał samymi ustami :)

Nie no oki jeśli mu to sprawia radość ja się zgadzam zdziwiły mnie jedynie moje ręce na jego pośladkach.Zawsze to on nie mógł przeżyć bez moich a i pozycje często były dobierane w ten sposób by jego ręce mogły pieścić moją pupę.Ale było bardzo fajnie, misiek chodzi wesolutki i co chwile mnie całuje po szyi i robi mi kolację xd

Ada to nie wypada ;-) Ale tak na serio praktyka tworzy mistrzynie i raczej Twoj chlopak chetnie Ci pomoze jako obiekt doswiadczalny :-).

Mi moja dziewczyna może robić loda godzine i więcej, a i tak nie dojdę... Jest bosko kiedy mi to robi ale nie wiem czemu nie mogę dojść... A kiedy jestem w niej to wytrzymam max 15 min i puff nieraz nawet 5min... To ze mną coś nie tak, czy jej nie wychodzi ?