Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Wymęczona

Uczucie że coś utknęło/coś mam w migdale.

Polecane posty

Gość Wymęczona

Cześć. Równo od miesiąca,dokucza mi ciągłe uczucie że mam coś w gardle, nie gulę w przełyku która zwykle jest z nerwów. Tam gdzie jest migdał,to czuję takie mrowienie,które przeszkadza mi w łykaniu,kłucie,to uczucie promieniuje w dół do przełyku, i leci tak po policzku. Czuje jakby było zdrętwiałe,jednocześnie jakby mi coś tam siedziało. Raz miałam to uczucie w lewym migdale,raz w prawym. Na początku jak nacisnęłam prawy migdał to wyszła mi z niego kulka,biała,śmierdząca. ;/ I od ponad miesiąca nic nie ma,migdał jak dotknę językiem to jest twardy,przy mocniejszym dotyku robi się miękki. Cholera,jest to dla mnie strasznie męczące,czasem się zdarza że tego nie czuję i jest w miarę ok a potem wraca nagle. Pełno mi spływa wydzieliny po tylnej ścianie. Co tydzień praktycznie bolało mnie gardło,bolał język jak poparzony i miałam dziwne krostki na języku. Jak w końcu zrobiłam wymaz to wyszedł mi gronkowiec w gardle któego wcześniej nie było. Kontrolny wymaz robiony parę miesięcy temu nic nie wykazał,teraz jednak wyszło to cholerstwo. I takie mam pytanie,bo właśnie biorę teraz od niego antybiotyk. Czy to okropne uczucie powoduje właśnie ten gronkowiec ? Czy da radę go wytłuc ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować