Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktoś:)

Jak namalować obraz pt Dobro i zło ? abstrakcja

Polecane posty

biologia i chemia , z dodatkowo rozszezona fizyka . ale naprawde nie wiem co Cie to interesuje

Gość buuuka
A moze tak. Pol kartki niech bedzie ciemnym tlem a drugie pol niech ma jasne tlo. Na ciemnym tle narysuj zywa, pelna zycia rosline albo kwiat a na jasnym zwiedla roslina lub zwiedly kwiat. To beda dwa przeciwienstwa ale nie oczywiste.

dzieki , sam pomysł bardzo dobry , ale moge uzywac jedynie kształtów , i kolorów

Gość buuuka
jedynie ksztaltow i kolorow? Czyli zadnych konkretnych przedmiotow typu kwiatek, roslina?

niestety nie moge . myslałam o tym ze kiedy bede kolorowac kartke moge pozostawic bardzo ostre slady pedzla i dodatkowouzyc symboli kolorów

Gość buuuka
W takim razie niech zlo bedzie zlepkiem nieregularnych , brzydkich i ostrych ksztaltow o brudnym kolorze a dobro niech ma regularne, zaokraglone ksztalty o jasnym, pogodnym kolorze.

+ kształty beda coś przypominać , ale tylko po dokładnym przyjrzeniu sie :) dziekuje bardzo :)

Gość buuuka
Wrzuc tutaj swoje dzielo po ukonczeniu :)

przykro mi , starałam sie ale wyszło mi tak beznadziejnie , ze tego nie pokaze :( ale za pomoc dziekuje :*