Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieMam

Powazny problem ...

Polecane posty

Gość NieMam

Hej mam problem. Mam 20 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. I to wcale. Jak wiemy 20 lat to duzo a ja nadal nie mam... Powiem wsport jestem brzytki niesmialy i wogole i wogole dziewczyny leca tylko na wyglad... co robic ? jak znalesc isc do biura czy co

Gość NieMam
Dużo sposobów wyprobówywałem, kiedyś na przykład taki : Kupuję kwiaty i mowię że będę rano, mama pyta czy się zabezpieczam, ja całą noc siedzę w piwnicy i trzęsę portami żeby tylko sąsiedzi mnie nie zobaczyli no i nie wyszło... Powiedzcie co zrobić???

Gość NieMam
I po co sie dzieciaku podszywasz ? idiota zasrany ...

Jeśli nie masz odwagi poznać jakiejś w rzeczywistości, to próbuj przez Internet... Jest tyle możliwości.

Gość NieMam
Moja nowa dziewczyna ostatnio odkryła że na gg mam tylko numery facetów z którymi gadałem na czacie dla gejów, Co jej powiedzieć?

Ojj wiele nie mogę Ci poradzić ponieważ ja nie podrywałam zazwyczaj to chłopcy mi adorowali ;) Wygląd nie jest najważniejszy a w dzisiejszych czasach wygląd mozna zmienic naprawdę i to bardzo.A faceci nie maja takich problemów z włosami,paznokciami itp.Więc zadbaj o siebie i pomysl sobie co masz do stracenia.Masz jedno życie więc go nie zmarnuj.Nie stracisz nic możesz tylko zyskać xd