Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goska 888888

mój mąż jest obleśny :(

Polecane posty

Gość goska 888888

zdałam sobie dzisiaj z tego sprawę w przychodni kiedy stał ze swoim wypiętym brzuchem w dżinsach i kościołowych butach, czekałam z synem do kontroli, czekała też bardzo zadbana blodnynka z córeczką po którą przyszedł meeega BOSKI przystojny blondyn w garniturze "cześć księżniczko" i podrzucił to góry córeczkę... z rozmowy wynikło że zwolnił się z pracy żeby po nie przyjechać. Był boski, tak drogo i ładnie ubraNY... A ten mój wieśniak ;(

Gość ruchacz pospility
-1 /10 żona bogatego blondyna nie chodzi do przychodni tylko prywatnie - nie udało Ci się.

Gość irena 28 radom
rozumiem cie doskonale moj jest wręcz obrzydliwy ma ogromny brzuch, jest prawie łysy, ma wąsy, kiedyś pierdział tylko w nocy, a teraz w dzień nawet przy obiedzie potrafi. ubiera się jak kmiot, poci się jak mysz, śmierdzi brak słow

Gość ej sory niechce cie martwic
tee gwiazda! ten twoj wiesniak pewnie ostro zapierdala na ciebie i dziecko . moze gdyby nie ty tez by mial siano zeby sie "drogo" i zajebiscie ubrac itd... ;/ chyba widzialy galy co braly? sama jestes wiesniaczka wez sie z nim rozwiedz bo mi go szkoda jak cie czytam . jaka niewdzieczna i pusta szmata !

Gość jhjhgrjh
to ja z drugiej mańki. Jestem matką od czterech lat i stałam się obleśna, nic mi się nie chce, nie chce mi się dbać o siebie, pierd... modny wygląd. Mąż mnie wkur.. więc go wywaliłam. Nie wiem może to jakaś deprecha ale ogólnie z zadbanej eleganckiej kobiety stałam się wieśniarą i nie chce mi się tego zmieniać.