Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantazja_25

kobiece erotyczne fantazje... prawda?

Polecane posty

Gość fantazja_25

Zaczęłam czytać po internecie męskie fantazje seksualne, a potem doszłam do domaskich fantazji seksualnych i byłam w szoku zwykłe powielenie tego samego, tylko wycięcie ciekawszych wątków. Przecież, to jest tak, że "myśli się o seksie". Kobieta włąśnie "myśli" o seksie i o zabawie. Czasem chce się zabawić i zdominować faceta, tak by był taki tyci tyci, a potem nacieszyć się dominacją... Ale takie coś się szybko nudzi i kobieta dała by się pociąć za zimnego drania, który ma ją totalnie gdzieś tylko może czasem ją przelci, a ona biedna wylewa hektolitry miłości... Tak to chyab z grubsza wygląda. A jeszcze fantazje z dominującą lesbijką napewno ubraną w męskie ubrania. I to chyba wszytko. To w sumie chyba głubi wątek jest :/

Gość dominnn
zawsze marzyłem o tym aby molestować związaną i zakneblowaną dziewczynę w towarzystwie innych związanych i zakneblowanych kobiet, które musiałyby na to patrzeć :D

Gość korzystając z anonimowości...
Mówimy o kobiecych fantazjach? Moje wiążą się głównie z różnymi dziwnymi miejscami... ale też np. to wiązanie mogłoby być fajnie, ale z facetem, któremu ufam.

dominnn - fajna ta fantazja, miałam bardzo podobne fantazje, tylko ja miałam być związana i molestowana i miała się temu przyglądać moja przyjaciółka, która jest zawsze wszystkim zniesmaczona i krytykowała wszystkich moich facetów ;) bo wtedy byłoby to dla mnie bardzo krępujące

Gość fantazja_25
No tak, wiązanie mogło by być nawet fajne. Ale wołabym "przesłuchiwać" światka, chociaż z drugiej strony gdyby miał mnie katować naprawdę przystojny, zimny facet... A no i orgia. Zapomniałabym! Też jest przecież poniecająca. Dużo ludzi, dużo partnerów, gorąco, ciasno... Można by wstawić jeszcze kilka świeczek kadzidełka i czerwne sukno na podładze.

kobiety najczęściej mają fantazje wokół S&M - czyli totalnie poddane i na każdy rozkaz

Ja bym strasznie chciała być przywiązania i zdana na łaskę mężczyzny, który mógłby robić ze mną co tylko mu się podoba... Taki gwałt kontrolowany :classic_cool:

Gość fantazja_25
Gang tez fajny. JEDYNA KOBIETA w gangu facetów, wszyscy są Twoi. Podony epizod pojawił się w Braterstwie Wilków. hehe to jest coś co warto by rozważyć:D

Gość korzystając z anonimowości...
ja też miałam fantazje dotyczące orgii... ale tak naprawdę, to chyba nie chciałabym ich realizować. Za to wiązanie z fajnym facetem, tak:) podzielę się jeszcze pomysłem mojego ex: masaż z ciepłej, podgrzanej, rozpuszczonej czekolady:)