Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tarianna

jak sie pozbyć głupiej zazdrości?

Polecane posty

Gość Tarianna

Dajcie jakies rady bo oszaleje takie mam ciśnienie. Zaprzyjaxniłam sie z pewnym chłopakiem z uczelni. Do czasu pylismy takie papużki, wszedzie razem czy w ławce czy na korytarzu czy w bufecie, ciagle gadaliśmy smialiśmy sie jak tez rozmawialismy na powazne tematy, wspólne sprawy , sekrety tajemnice , wieczorami telefony smsy gg. Jakiś czas temu to sie zmieniło, tj on dalej jest dla mnie miły ale traktuje mnietak jak wszystkich a do tej pory miałam go jakby na wyłącznośc i sie przyznam ze sie do tego przyzwyczaiłam, jakoś mi to tak dziwnie imponowalo, a teraz wszystko mnie wkurza jak on coś mówi tak ogolnie do wszystkich, jak spojrzy nie w moim kierunku, jak kolezance coś pokazuje na kompie, jak sie kogos zapyta jak mu poszło kolokwium. Wiem ze to głupie tym bardziej ze nie chodzi mi o zadną bliższą relację z nim, mam chłopaka i zeby nie było nie zakochałam sie bo wiem ze to może z boku tak wyglądac. Poradxcie jak ja mam sie tego odczucia pozbyć bo juz nie chce mi sie wręcz na te zajęcia chodzić....

Gość musisz dorosnac autorko
i tyle.

Gość Tarianna
ja wiem że musze sie z tym pogodzic i to zaakceptowac tylko trudno mi sie zachowywać naturalnie odkąd on tak sie zmienił ( nie wiem czemu zupełnie bbez powodu) trudno mi udawac ze nie ma to dla mnie znaczenia jak on sie zachowuje że jest mi to obojętne....nie umiem sobie z tym dac rady

Gość Tarianna
czy to ja naprawdę przesadzam i wyolbrzymiam czy ma prawo być mi przykro jak zapewniał prawdziwą przyjaźń, pomoc w każdej chwili zaufanie itp a teraz traktuje mnie jak jedna z tysiaca?

Gość jak to było.
a co jeśli znalazł sobie jakąś pannę i teraz głównie o niej myśli? Skąd wiesz że nic do niego nie czujesz? Może masz jakieś braki w swoim związku? może jesteś niedowartościowana?

Gość Tarianna
jak to było------------to czy on ma panne czy tez nie naprawde nie wpływa na nasza znajomość, popołudniami ani w weekendy sie nie spotykamy wiec nie ma to dla mnie znaczenia jak i z kim je spedza, chodzi mi o te 7-8 godz zajęć i porównywanie mnie do innych kolezanek. W moim związku ok, i dlaczego jak zaprzyjaxniłam sie z facetem to zaraz mam byc niedowartościowana?

Gość Tarianna
uppp