Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liona 82

White lion tea

Polecane posty

Gość liona 82

hej!!! Czy któraś z was stosowała te tabletki na odchudzanie!!!Jak się czułyście jaka redukcja wagi była?

Gość marianna zuzzanna
Ja stosowalam z dobrym skutkiem 7kg mi zeszlo ja tylko jadlam bo wiedzialam,ze trzeba wcale nie czulam glodu!!!Czekam na nowe opakowanie :)

Gość liona 82
To co mogłam wykopać z googl już wykopałam ale są tak sprzeczne opinie,że sama nie wiem co o tym myśleć!!!

Gość lionka
Biore je ok 10 dni. Schudlam najwyzej 1 kg. Rozregulwalam sie tymi skokami wagi. Ale tabletki dzialaja. . Nie chce mi sie jesc prawie wogole. Mam jednak kolatanie serca i takie nieprzyjemne uczucie niepokoju w sercu, trudnosci ze spaniem , rozdraznienie.Chyba ogranicze sie tylko do 1 dziennie.Kiedys juz je bralam, byly wtedy troche inne- i kapsulki i proszek. Tamte lepiej znosilam i szybciej chudlam. Ale na tych tez czuje, ze niedlugo waga zacznie mi spadac.Ogolnie polecam dla zdrowych, mlodych osob z niskim cisnieniem. Trzeba uwazac z zakupem , bo jest cale mnostwo podrobek.

Gość frankfurterka123
hej ja stosowałam ale tylko przez 1 tydzień nie chciał mi się jeść i schudłam 3 kg a potem wszystko wróciło do normy. Czy łyknęłam czy nie to tak samo mi się chciało jeść. Jak dla mnie to szkoda kasy. Lepiej zapychać się wodą, oszukiwać gumą do żucia, owocami jeść mniej 1000-1200kcal i ruszać się.

Gość Izuuucha
Ja od jutra zaczynam to stosować. Słuchajcie, bo naczytałam się na temat tych oryginalności. Moje tabletki są perłowe, w środku biały proszek. Wsadziłam nos do opakowania, dziwnie pachną. Czy któraś stosowała podobne??? Mam do was kilka pytań. 1. Piłyście przy nich alkohol? 2. Opalałyście się?

Gość gość
czy te tabletki wplywaja jakies np, na jazde samochodem?

Gość Naiwne laski
Temat nakręca znana handlara pani Martyna :-) która ma monopol na sprzedaż w necie więc się nie zdziwcie gdy cudo które kupicie nie zadziała lub nie uzyskasz oczekiwanego efektu.

Gość niezdecydowana1988
hej, dziewczyny ja też mam zamiar zakupić ten produkt tylko niewiem gdzie żeby nie trafić na oszusta...

Gość izuuucha
ja zamówiłam ostatnio przez internet. perłowe tabletki z białym proszkiem, podobno takie powinny być jak się dowiadywałam z różnych źródeł, więc trafiłam dobrze. Dzisiaj jestem po pierwszej tabletce. Jedyne skutki uboczne jakie narazie mnie męczą to ból głowy i suchość w gardle. Narazie przez tydfzień będę spożywać jedną tabletkę, po tygodniu zacznę dwie. Podam namiar na mojego sprzedawcę, piszcie do mnie na e-mail: bo_ja_to_ja@tlen.pl Oraz zdawajcie relacje, jak się czujecie! W grupie będzie Nam raźniej :)))

Gość gość
dajcie namiary ja mam zamiar kupic na allegro od jakiejs krysi ale nie wiem czy są to orginały i jeszcze jedno jak szybko działaja te tabletki od momentu wziecia?

Gość gość
Hej, ja też mam zamiar zakupić White lion tea od krysi na allegro... doradźcie pliss

Gość Wioletta 1
Tych niestety nie stosowałam. Ale pewnie uzyskasz efekty jak będziesz prowadzić dietę i będziesz ćwiczyć. Ja sama biorę takie tabletki wspomagające odchudzanie http://www.nuvialab.pl/odchudzanie/acai-berry/slimette/ i jestem na diecie od dietetyka. Do tego chodzę na fitness i po sześciu tygodniach ubyło mi 9 kilogramów. Ty też na pewno schudniesz. Powodzenia.

Gość gość
Podobno na allegro same podróbki, niestety...

Gość licia
hej, napiszcie jak się czujecie podczas kuracji, jakie efekty? chcę kupic tabletki ale trochę się boję bo nie chcę trafic na podróbki...myślałam o allegro tylko nie wiem od kogo, możecie polecić jakieś sprawdzone źródła??

Gość Kanałowanka
ja sie zle czulam po nich, w glowie sie krecilo i serducho waliło, teraz zmienilam taktyke, zadnych wspomagaczy (chyba ze picie herbatki figura detox wezmiemy jako wspomagacze ;)) i waga pieknie schodzi a ja czuje sie ekstra :)

Gość Frajerzy.pl
Jedna wielka ściema ładna reklama i na tym koniec a działania odchudzającego tyle co kot napłakał.

Gość licia
ktoś jeszcze się wypowie?

Gość marcelinawro
Hej:) Ja tez poszukuję oryginalnych White Lion. Jak ktoś ma namiary na oryginał to proszę o kontakt. Chyba, że wiecie gdzie mogę je kupić we Wrocławiu?

Gość gość
ja też proszę o namiary ullabial@poczta.onet.pl

Gość gość
Proszę o kontakt na oryginalne tabletki.

Gość gość
Używałam dwa razy. Z lekkim sercem mogę powiedzieć, że tabletki naprawdę bardzo pomogły mi schudnąć, ale niestety miałam okropne efekty uboczne. Ekstremalna bezsenność przez którą kompletnie nie mogłam funkcjonować, okropna suchość w ustach i ogromna potliwość. Schudłam na nich bardzo dużo i przydałyby mi się znowu, ale ich nie zamówię, bo za bardzo boję się efektów ubocznych. wiem, że nie na wszystkich tak źle działały, bo moja siostra brała i czuła się po nich dobrze. Zapewne zależy to od organizmu.

Gość gość
Używałam i szału nie było. .Bardziej polecam African Mango.. Podsyłam link poczytajcie sobie: http://nplink.net/tpTUTdyY

Gość annamaria35
Zakupiłam na stronie panidoktor.pl - jedno wielkie oszustwo!! W ogóle nie działa! Czy ma ktos namiary na oryginał? Chyba już nigdzie nie można takiego spotkać..

Gość gość
podbijam temat ma ktos dostep do oryginału ????

Gość czarna33
od pół roku szukam orginału na marne ,allegro itp bez skudku , czy można kupic o skadzie jak 3 lata temu ?

Gość gość 148
Jabrałam oryginał i się dobrze czułam, suchość w gardle będzie bo trzeba pić od 1,5 do 2 litrów wody dziennie. Żadnych skutków ubocznych. A najlepiej jak się zacznie od jednej kapsułki dziennie, a potem zwiększyć do jednej rano i wieczorem. Musicie zobaczyć jak wasz organizm reaguje na te kapsułki. :)