Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaka98

Jak wyleczyć się z toksycznej miłości do byłego?

Polecane posty

Gość andzela tabasko
po 1- pisze sie CHarakter! po 2-co cie ciagnie do czlowieka, ktory zdrowy na umysle nie ejst? skoro chcial sie za kazdym razem zabijac?

Gość kaka98
to nie jest takie łatwe o nim zapomniec! wydawalo mi sie ze bedzie jak z kazdym innym facetem zapomne i po krzyku ale niestety...tu nie chodzi o idealną milosc bo takiej nie ma ale chodzi o szczescie moje i dziecka!

Gość kaka98
no wlasnie niewiem co mnie tak do niego ciągnie! ale cos mi mówi ze ja jetem dla niego stworzona!pogmatwane to a charakter wiem ze ie tak pisze tylko musialo sie c nie nacisnąć ;/

Gość andzela tabasko
mamy ci psiac co masz robic? ot ty nie wiesz? tak,spakuj sie, dzieciaka pod pache i hejaaa na wioske do drugiego:):D najpierw sptkaj sie z tym drugim, porozmawiaj. chociaz ja mysle,ze wkrecasz sobie go. po prostu. zmien ten cholerny nr i zapomnij, skoro o slubie ksocielnym bedzie ciezko,to zapomnij o tym drugim!!!! wylacz go, nie kontaktuj sie,nie psiz,nie odpisuj, zmien numery,maile-wszystko!!!!

Gość kaka98
zmienialam juz nr...prubowalam wszystkiego!!naprawde wszystkiego!!mozei sobie wkręcm niewiem ale chciałabym wiedziec jak sie wyleczyc z tej beznadziejnej milosci...co z tego ze nr zmienie znowu? są jeszcze portale społecznosciowe i tam moze sie odezwac...

Gość kaka98
sorki mialo byc próbowłam*

im dluzej Cie czytam , tym bardziej klaruje mi sie obraz kobiety, ktora ubzdurala sobie milosc do bylego .Co to za milosc , jak Ty nawet nie rozmawiasz z nim, ze mozesz pojawic sie u niego, by zamieszkac razem . Nie wiesz jaki on jest tak naprawde , na ile sie zmienil, na ile Ty sie zmienilas. Kochana mielesz przeszloscbez sensu. Wez kobieto wywal wszystkie kontakty , nie bujaj w oblokach , postaw na swoje malzenstwo. Tu skup sie by cos poprawic i naprawic . Postaw na to co masz a nie na miraze .

Gość kaka98
gadam z nim zeby zamieszkac razem...moze i sobie ubzdurałam...ale czemu to ubzduranie tak długo trwa i tak bardzo boli?

Gość andzela tabasko
bo siedzisz i myslisz o nim , o czym swiadczy nawet ten temat. psizesz,ze moze na portalach spolecznosciowych do ciebie sie odezwac? zablokuj ta funkcje-proste? niech tylko znajomi moga do ciebie psiac. pomysl pare razy. mam wrazenie,ze specjalnie szukasz kontaktu, tak sobie tlumaczysz... od emnie nic innego nie uslszysz, radze ogarnac sie w koncu.

Gość kaka98
dzieki za słowa otuche heh

Gość andzela tabasko
a co,mam cie po dlowce poglaskac? wez przestan, dorosla baba jestes, a psizesz jak malolata! blokuj portale, zmieniaj nr. przeciez z nieba nowego nr sobie twojego nie wezmie! skoro juz raz zmienialas, musialas sama mu podac. zastrzegasz u znajomych,ze maja nikomu nie pdoawac i tyle. jestem prawie pewna, ze i tak nic z tych rzeczy nie zrobisz:)

Gość gość
W moim związku kilka razy się rozstawaliśmy, jednak za każdym razem wracaliśmy do siebie. Jednak za którymś razem on już nie chciał powrotu. Świat mi się zawalił. Nie widziałam co z sobą począć. Skorzystałam ze strony http://urok-milosny.pl i zamówiłam rytuał miłosny. Mężczyzna mego życia do mnie wrócił i wiem że już nie wypuszczę go z rąk.