Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przewrazliwiony

śluz

Polecane posty

Gość przewrazliwiony

Witam , Czy biały gęsty rozciągliwy śluż po stosunku jest oznaką dni płodych i owulacji ?

Gość przewrazliwiony
widziałem go u mojej dziewczyny , po stosunku , była to duża kropla :)

Gość ukradli mi nika
po stosunku to może być sluz z podniecenia albo pozostałości nasienia jak nie używasz gumek. do dni płodnych lepiej jest sprawdzać śluz poza jakimikolwiek stosunkami

Gość przewrazliwiony
używałem prezerwatywy , i była cała , nawet wyszedłem przed wytryskiem z pochwy :) I czy jest mozliwośc że jak gumką dotknąłem penisa jej odrotna stroną, gdyż na początku chciałem źle nałozyc i troche naciągnałem, ale zaraz odwróciłem i poprawnie załozyłem , czy mogłem zapłodnić ?

Gość przewrazliwiony
a na dodatek zanim wszedłem w partnerke to mieliśmy problem z trafieniem i ocierałem prezerwatywa o pochwe tak z jakies 3-5 min ,

Gość no nie mogę...
Ty na serio jesteś przewrażliwiony. Idź i zajmij się czymś innym, bo cuda wymyślasz!

Gość przewrazliwiony
a jeszcze jedno pytanko :D tak dla pewnosci :P , jak sciagnałem prezerwatywe , sprawdziłem czy nie pękła nalewajac do niej wody i ją potem wyrzucając.. i wytarłem rece i jakies 20 min później robiłem dobrze partnerce, palcami, i najpierw sie tam dotykalismy po ubrnaich i wgl zanim to sciągnałem i zabrałem sie do roboty to pewnie wytarłem te pozostałości albo nie przeżyły prawda :D ? Jestem przewrażliwiony bo 14 lutego to było i miałą dni płodne chyba , i dzisiaj powinna dostać okresu a ją bolą plecy i piersi ..

Gość no nie mogę...
na 100% jest w ciąży. na pewno gdzieś pod paznokciem Ci został plemnik i jej go wsadziłeś w cipkę. na moje oko to będą bliźniaki. na bank!

Gość przewrazliwiony
serio sie pytam ?:P bo widze że Twoja odpowiedz jest troche szydercza :D;p , rozumiem , ale na prawde potrzebuje konkretnej odpowiedzi :P

Gość przewrazliwiony
i dochodzi ból piersi i pleców , a wtedy miałą dni płodne ... :(

Gość przewrazliwiony
a do tego oboje nie możemy sie skupić na przygotowaniach do egzaminu na koniec gimnazjum, bo boimy się, że musimy wziąć śłub z powodu ciąży O:

Gość przewrazliwiony
a do tego miała ostatnią miesiaczke 29 stycznia :( , serio prosze o konkrety i zapewniam że nie jestesmy w wieku gimnazjalnym ...

Gość no nie mogę...
człowieku weź się zastanów. używałeś prezerwatywy, która była szczelna (sam to sprawdziłeś), nawet nie skończyłeś w dziewczynie. jakim cudem miałaby zajść w ciążę??? ten plemnik pod paznokciem to oczywiście żart. oboje się niepotrzebnie nakręcacie. jeszcze chwile i Ciebie też zaczną jajniki boleć.

Gość no nie mogę...
płodny śluz ma konsystencję kurzego białka. nie jest biały, ale przezroczysty. jak się tak boicie to zróbcie test, albo najlepiej beta hcg z krwi i macie 100% pewności.

Gość przewrazliwiony
hahah ^^ rozbawiłeś/aś mnie :D , ale zrozum to co mogłobyć na odwrocie prezerwatywy , jak próbowałem źle założyć było to spowodowane stresem bo to nie był pierwszy mój stosunek .. :(

Gość weź ty przewrazliwiony
zagraj w totolotka dizsiaj, bo masz większą szansę na wygraną niż na ciążę w opisanej sytuacji

Gość no nie mogę...
ból pleców i piersi najczęściej jest objawem zbliżającego się okresu, więc nie ma co panikować.

Gość przewrazliwiony
hahah :D , z tym totkiem dobre :D;p no, mam nadzieje :P że bedzie okres :P , a czy jest możliwośc że pierwszy raz ją bolą piersi przed okresem ? bo mówiłą że nigdy tak nie miałą :P

Gość no nie mogę...
naprawdę myślisz, że tak łatwo jest zajść w ciążę? musielibyście mieć mega zajebistego pecha, żeby zajść w ciążę, bo Ty założyłeś na sekundę na odwrót gumkę. dziewczynę bolą plecy i piersi - założę się, że jutro dostanie okres. a jeśli niech zrobi jutro test. skoro dzisiaj jest spodziewany termin miesiączki to test już wykaże ewentualną ciążę (której na bank nie ma).

Gość przewrazliwiony
wiesz , do dzisiaj byłem spokojny :D lecz te informacje o tych piersiach i plecach , mnie jakos uwrażliwiły i szukam dziury w całym :( , mam nadzieje że okres bedzie jutro :P i dodam że ma czasami nieregularne okresy .. ;P

Gość weź ty przewrazliwiony
jak juz ten okres przyjdzie, to zaraz po nim pannę pod pachę i do gina - niech jej tabsy zapisze, bo inaczej co miesiąc stres was zabijać będzie

Gość no nie mogę...
Ty już lepiej zostaw dziurę w spokoju, bo znowu będziesz schizował :-) niepotrzebnie panikujesz. dobrze Ci ktoś napisał, że większe masz szanse na wygraną w totka niż na ciąże. zajmij się czymś i nie myśl o głupotach.

Gość przewrazliwiony
no teras myśleliśmy o tych globulkach dopochwowych patentex oval, ale wczoraj sie kochaliśmy i jakoś stresa nie mieliśmy :D.. tylko tamta sytuacja :p

Gość przewrazliwiony
i tak planuje zero sexu w dni płodne :D bo mnie to zabija :D .. :P

Gość przewrazliwiony
a jak sadzicie czy prezerwatywa + patentex oval to dobre zabezpieczenie nawet w dni płodne ;>?

Gość przewrazliwiony
Siema , znowu ja :D dzisiaj dziewczyna mi powiedziała że urosły jej piersi .. znowu Paranoja .. kur.. zaraz fikne na druga strone :D

Gość przewrazliwiony
weźcie mnie jakoś uspokójcie .. Proszeee :D

Gość przewrazliwiony
stosunek był 14 lutego .. czy to możliwe ? że te zmiany podczas ciązy moga już następować jeśli taka wgl jest :D ?

Gość mkode
zawsze przed okresem bola cycki plecy brzuch to normalne ja to jeszcze wpierdzielem co popadnie;p

Gość przewrazliwiony
ale że urosły ;>??? no bez przesady :D